Cunts


 Igår anlände jag Orsa efter att ha stannat i Stockholm över fredagsnatten (pga SJ:s förseningar ville jag inte åka hem samma dag) men jag fick träffa kära fru Ana. Så det var egentligen värt hela resan.
Vi shoppade loss och gjorde att Stockholm går runt i år också. Två par byxor och två par skor inhandlades plus lite mer makeup. Allt för konsten, vet ni.
Vi gick på bio: "Sex and the city- the movie", Ana bjöd. Den var fan bra. I början fick jag enbart känslan av ett gäng ringrostade skådespelare som gjort ett tappert försök till en film men så snart filmen kommit i gång lite så fick jag helt klart tillbaka den känsla jag brukar ha för serien. 4 stjärnor till den.
Annars då? Tja, var nyss på Tomteland med far min (ENDAST för att min syrra jobbar där) men vi är alla tre helt överrens om att detta koncept bör vara ovinnande, men icke. Tänk att folk vekrligen betalar in sig där. Det vi såg var en kille/man som sprang runt i häxkläder och hade kanske världens mest irriterande röst jag någonsin hört (trots detta hör jag mina egna stämma vaaarje dag). Honom ville jag slå ner i vattnet som fanns där för barn som ville fiska regnbåge.
Jag handlade godis, gammeldags, så något positivt med tomten på sommaren var det allt.
Vad gör jag annars om dagarna? Lägger dövörat till när jag hör folk snyfta och låtsas vara både dum & blind för att inte ta itu med problemet. Jag vet inte hur jag bemöter ledsna människor. Därför undviker jag ämnet.

JAG är ledig. Jag är duktig på att köra bil. Jag är .. sugen på att shoppa mera.
Adios.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0