Partners in crime


 Det finns ett ljus för sådana som mig också. Jävligt lustigt dock att människor har mage att fråga mina vänner hur man kan vara "vän med en sådana bitchig jävel" (dvs mig). Faktum är att jag bryr mig så här mycket *visar* För att träffa hjärtat får ni fan använda en påle. Allt det andra skitsnacket har jag hört alldeles för många gånger för att ens ta notis om det.
Mitt liv kretsar just nu mest åt körkort och Jonas. Han har åkt karusell och blivit åksjuk, insett att karuseller egentligen bara skapar oreda i magen. Jag har erbjudit honom en tids knarkande av kaffe och kakor, så att han snabbt kan komma över fittan som sabbade hans liv.
SÅ, jag vill bara bevisa att jag trots alla teorier inte är så jävla egocentrisk som jag kan framstå som. Har du bett om min hjälp, så ställer jag upp.
 Och jag planerar redan nu en helg i Göteborg, så att jag kan hälsa på Mat Göt och påminna Liseberg om vem som nästan tappade sitt huvud i Balder för ett par år sedan. GRETAS får vi ju inte glömma. Min trygga toalettsits.

Nej, till gröt och bananer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0