Try me


 Jag slogs, hela natten. Jag nitade den jäveln så hårt att känslan av välbehag sitter i mig än. Den drömmen vill jag återuppleva. Drömmer gör jag visst nästan aldrig nuförtiden. Jag har nog upp med verkligheten, säg.
 Vi var och handlade på konsum nyss, jag och far. Lustigt är det alla gånger man kommer på en annan kvinnas karl glo ögonen blött på ens röv. Jag vill veta vad han tänker. Inte nog med det. Jag kommer oftast på honom två gånger. Ja, gift som ogift så tittar de. Jag har nästan lust att "råka" tappa något och vifta med röven all världens väg. WHAT would you say? Karlslokar.. next to every hot chick is a guy completely bored with what he once would kill for. Sad but true.
Så var den sagan slut också.
Helvete! När jag gick in på en annan affär idag, kliade det till i håret och jag kände på flera mils avstånd att där fanns något som inte ska finnas där; EN SPINDELJÄVEL. Jag hade kunnat dött på den kuppen! Äckeldjur.
Nu ska jag äta Felix färdiglagad mat med pappa. Det beskriver en del av situationen som det hela har satt oss i. Ja, nej. Jag orkar inte förklara. Jag är inte fattig. That´s not the problem. Vi blev utslängda (jag har slängt en ankare i botten på den här soppan, så jag stannar tills ett annat boende finns till hands) men far min bor här.. I det här råtthålet. DÖLÖJLIGT, för någonstans sitter en annan och lever lite små flott med digital-tv och åtminstone en spis samt dusch.
Det kallas för; omväg genom livet.

Hoppsan, micromaten ropar. Thingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0