Krogjägare


 Jonas fyllde 20 år igår och jag firade honom med en fin whiskey. Det var visst mycket uppskattat att man dök upp där och det var trevligt som fan med god grekisk sallad (utan isbergssallad åt mig) och rabarberpaj som jag kände att jag var tvungen att smaka på trots att alla som känner mig vet att jag inte gillar paj och inte rabarber heller för den delen, men Birgitta hade verkligen lyckats! SVINGOTT! Jag kunde inte hejda mig den här gången heller. Sällan jag äter mig så jävla mätt att huden nästan ansar sig. Jag är av så jävla dålig karaktär när det kommer till mat.
Carina kom till Orsa <3 Det var fan i mig allt jag behövde egentligen. I´ve missed her. Har man tre personer i sitt liv som verkligen betyder något, så blir man fan lycklig. Resterande människors existens kvittar mig alldeles.
Hur som haver, jag vaknade upp och hälsade på min far vars läpp var helt om sig. Den var skitstor och jag frågade vad fan som hade hänt (jag blev alldeles bedrövad). Han sa att Mats (som är här och hälsar på) hade gett honom en snyting, varpå jag blir smått ilsk och hävdar att det var en jävla tur att inte jag var där just då. Sen konstaterade min käre far att han skojade om det och det faktum att han faktiskt hade snubblat någon gång tidigt i morse och slagit i någonstans. En stor blodpöl ska finnas här i kring. Vider.. Jag tyckte synd om honom och gav min far en kram (händer ju en så där någon gång per år). Den läppen såg ut att vilja lämna min far, i alla fall ifrån profil. Så går det.
Carina och hennes vän Jesper (mångflörtaren) var galna klockan två i natt och badade. Någonstans har jag en bild på en stor blå himmel och två svarta prickar som ska föreställa dom.
Mycket unik kväll.


I don´t wanna be like them


 The thing I don’t understand about the suicide person is the people who try and commit suicide for some reason they don’t die and that’s it. They stop trying. Why? Why don’t they just keep trying? What has changed? Is their life any better now? No. In fact it’s worse because now they’ve found out one more thing you stink at. Okay, that’s why these people don’t succeed in life to begin with. Because they give up too easy. I saw, pills don’t work, try a rope. Car won’t start in the garage, get a tune up. You know what I mean? There’s nothing more rewarding than reaching a goal you have set for yourself.

Do like Bill Hicks told you to do!

Save the planet..


Painted by numbers


 Det är in i helvete superhett här och jag känner att jag & kepsen kommer att kyssa varandra tills solen går ner ikväll.
Jag och syrran tänkte åka ner på Mora idag efter min första körlektion och kolla om jag kan få tag i ett par baggyjeans men det lär vara kört vid det här laget och alla Morahoror springer väl runt i dem.
 I huset råder kaos. För närvarande är vi 6 personer i huset, varav en extra på det för natten som var. De sätter igång en fucking dammsugare klockan 8 på morgonen. Det var precis så att jag önskade att jag vore döv eller död för stunden. Jag var så sjukt trött när jag vaknade men efer en termos kaffe så är jag precis på fötter igen. Hjälp vad jag överdriver.
Anyhow, bitches, det vankas visst crusing i helgen vilket Bela är stormförtjust i. (Observera min sarkasm i förgående mening). Men jag ska grilla blodiga köttbitar med Hannah och Hillevi, fira Jonas och gå ut ändå sen.
Så ser min vecka ut. Lika spännande som att se Gud rakt upp i pruttkrysset.


Listen up


 Första teorilektionen på körskolan igår, informativt och dötrist. En überbra kombination. Några koppar kaffe var bifogat.
Läraren ville att jag skulle börja köra och min far säger att jag gör framsteg. Faktum är att han tycker att jag blivit riktigt duktig på att köra. Jag tror honom nog, eftersom att han sällan berömmer mig annars.
Förhoppningsvis kan jag ta skiten i sinom tid.

Jag måste bara tipsa om denna underbara reklamsnutt;
http://www.youtube.com/watch?v=RyzAXlEF42M

Sweden Rock-biljetten är såld och klar, så jag kan stanna hemma och fläska istället. Om jag åker till Göteborg ändå? Njet, troligtvis inte. Mina tågbiljetter är på auktion. Om ingen vill köpa dem, så åker jag men å andra sidan gör det inget. Jag betalade ingenting för dem så jag förlorar heller inget.
SÅ var det med det.

As if


 Rubriks-fantasin har dött alldeles.
De närmaste dagarna har jag stått i flytt, städning och annat jävla joll. Ändå känner jag mig fortfarande inspirerad till att röra om i grytan här hemma hos far och Annika, som tycks lida av lathet och oorganisationer.
Så här ska upp med matmenyer, handla en gång i veckan och spara pengar. Vi kastar gamla saker och städar ur.
Jag tjatar på ungarna att de får hjälpa till. Jo då, så nog ska det till en föränring här. Alla behöver en coach för att komma igång. Den här familjen behöver en spark i röven och jag har en hård fot som kommer att få dem att ställa sig upp.
Jag kommer att vara en rejäl plåga emellanåt men säkert till stor hjälp också. My mission in life..

 Har övningslkört bra mycket nu och det går framåt tycker jag. Skriver in mig på körskolan och sätter igång redan idag. Tur för mig att mitt bildminne är på topp annars hade den teorin varit bortglömd redan igår.

185028439073

En hagelbössa, tack


 Nu har vi varit i Skara och hämtat det sista. Vi var tvungna att hjälpa det otacksamma folket också, men annars hade de aldrig kommit därifrån. Så går det när man är opraktiska.
Jag lämnade ett bord till en kyrklig second hand butik och på bägen dit upptäckte pappa att det lossnat någraskruvar. När vi väl kom fram till butiken var jag tvungen att lägga in lite smidigt att det saknas skruvar i bordet men att det fungerar ändå, så jag sa; "och jag måste tyvärr meddela att två skruvar har lämnat oss..". Jag har ingen aning om varför jag uttryckte mig så utomordentligt men ägaren tyckte att det var roligt.
 Jag har ingen dator förnärvarande. Återkommer med mer info snart.


DU SÅGAR AV GRENEN DU SITTER PÅ, FITTA LILLA.

Pestens lilla kråka


 Jag sitter här med en lite roligare hårfärg; cerise. Ja, faktum är att det skulle bli blodrött men det blir det aldrig. Det sitter i slutändan alltid en mörk sockervadds-variant i hårtopparna men ack så charmigt. Allt klär en skönhet, säger de.
Sen vill jag tala om den irritation som uppstått hos mig. Den är precis lika påtaglig som en irritation i ett fult sår. Den vill bara inte ge med sig. Jag är dock lite omedveten om vad den här surheten handlar om.. Jag är inte bitter över något, egentligen. Jag är nog bara trött och stressad.
Saknar Carina och Ana <3 två personer vars samhörighet med mig, jag vårdar ömt.
 Östersund imorgon. Våldsgästa mor och mors mor. Undrar om Make up store har något att erbjuda mig.. DET har dom SÄKERT. Fler roliga ögonskuggor.

Min kropp har dessutom hittat muskler och leder jag inte ens visste att man hade. De ömmar. Det känns som att min höft är dubbelt så stor som den borde vara. Ryggen är sned, för jag känner mig som lutande tornet i Pisa. Men, inte tycker jag synd om mig själv för det. Nej, jag reflekterar bara över hur två Alvedon aldrig skulle hjälpa mig mot detta utan säkert orsaka fler smärtor. Panodil is the shit.
Nu, åter till TV:n.


Respect


 Jag har anlänt Orsa i snökaos. Människor som Tilde de Paula tycker att det är jätteroligt att vi i Dalarna har snö upp till tänderna samtidigt som jag själv då inte finner det särskilt lustigt. Åka slalom och pulka i mitten av maj-månad är resultatet av alla vidriga konsekvenser som blir när man kör t ex bil. Stöd kollektivtrafiken eller ta cykeln. Du behöver säkert motionera i alla fall.
 Igår fick jag alla mina kläder uppackade och jag sitter för närvarande och tvättar lite. Absolut nödvändigt. Det kan tänkas att min garderob är på tok för liten för vad den ska innehålla. Jag har mer kläder än jag någonsin kan bära. Resultatet av shoppoholic-förflutet.
Funderar för övrigt på att åka till mormor under veckan när jag ändå är ledig. Mormor alltid, i det som återstår av hjärtat <3
Nu tänker jag göra nytta. Gör det du också, svinpelle.

I hate weak people


 Film-maraton är precis vad som försiggår i mitt nuvarande. Som fastlimmad sitter jag och drar igenom allt ifrån Brokeback mountain till Gökboet. Jag älskar verkligen den filmen. Jack Nicholsson har ett starkt sinne för humor (vilket måste betyda att även jag har det). Jag skrattade nästan ihjäl mig ett par gånger. Den filmen får stanna i burken, den måste återupplevas om och om igen.
 Har packat ihop det mesta av alla kläder (vilket var ett jävla till göra) och mycket av allt annat. Det mesta åker ner på lördag. Lämnade av tallrikar respektive glas som jag aldrig använder till loppis.
Idag ska jag gå till "Nytt & bytt" för att lämna in kläder så kanske jag kan tjäna en slant. Tänker för allt i världen aldrig lämna till välgörenhet. Så generös blir jag aldrig.
Och lappen om att kliva ur Svenska Kyrkan är inlämnad (eftersom att jag trott att jag varit ute i fem år men upptäcker på årets deklaration att jag förmodligen bara drömt det hela). Jag vet att jag klivit ur en gång, lämnat en lapp men de har kanske bestämt sig för att inte behandla det ärendet då de förlorar någon tusenlapp på att jag går ur. De fuskar lika mycket med papper som med verkligheten, de stackarna.
 Igår fick jag för övrigt min beställning på två klänningar (väldigt oavancerade) och underkläder som var gudomliga!

SEN har jag bara en sak att säga; Det behövs 14 i IQ för att äta med kniv och gaffel. Jag kan avvara 7 i mitt överflöd, så slipper du äta med fingrarna. För särskilt smart är du inte. Nej, faktum är att du är helt pantad och fortfarande helt utan värde. Jag behöver dig inte mer.

Adios!

Tortyrkammare


 Igår drog jag igenom Sweeney Tod, American Psycho (jag är besatt av den gudomlighet som slaktar       dumma brudar) och slutligen Rec (som för övrigt var skitdålig egentligen, men skådespelarna var suvuräna).
Sen har jag gått och förälskar mig i ARTISTIC CREATION WITH CRANIAL STUMPS. Jag somnar med mp3:n, kysser den i sömnen och vaknar med den. Den är allt.
Varmt satan har det varit här idag. Allt jag någonsin bar på min kropp, smalt och rann längs benen på mig. Ett tag kändes det som att jag gick runt naken med en dusch över mig. 
Det är lika bra att smeta på solskyddsfaktorn även om jag vistas ute i själva solen max 15 minuter. Tänker varken bränna mig eller låta den här vårsolen kyssa mig i mitt vackra anlete. ICKE!
Körslaget - kvällens höjdpunkt dårå. Man får säga vad man vill om Joakim Cans, men göra en kör kunde han uppenbarligen. Att de vann var inte mer än rätt och jag gastade min stämband trasiga. Men min sista ramsa är ännu sjungen.
Apropå hästar - Förresten, till fläskiga damer som strosar runt i alldeles för små kläder för allmänhetens bästa; antingen så inser ni det faktum att ni har en storlek som inte riktigt nått H&M ännu eller också får ni hålla er inomhus. För att blotta eran vidriga barm och låta erat celluitmaraton löpa genom ögonen på folk kan sätta skada på framtiden. LÅT BLI det. Annars måste matkrisen vidta åtgärder, dvs utesluta er.
Och tamarna mina kramar hårt om den goda mat jag har ätit idag. Plus min goda blåbärsglass. YUMMY!


 

Lite mer än nödvändigt


Äger ett par vita string - har faktiskt ett par, but that´s it.

Har mer än 5 bh:ar - ja, fler än så.

Älskar killar som har magrutor? - ett sexpack är tilltalande.

Har haft trekant? - not yet.

Har färgat håret minst 3 gånger? - minst 3 gånger.

Går inte ut utan smink? - ohjo då. JAG kan det.

Har någon gång spelat klädpoker? - ja.

Har haft sex på en offentlig toalett? - tågtoalett är rätt offentlig.

Du har någon gång föreställt dig själv ha sex med Brad pitt? - nej, bara en pitt.

Du har hånglat med över 15 killar på en kväll? - oh god no. slutty- grejen är inte min kopp thé.

Du älskar att prata om sex och killar? - what up med "älskar"-grejen? nej, less talk..

Har dåligt självförtroende? - nej, jag är en övermänniska.

Älskar att få uppmärksamhet? - det är alltid missunnat men uppskattat.

Kysst en tjej? - inte bara EN tjej. vet dock inte hur många.

Strippat inför en folksamling? - nej.

Tittat på en porrfilm? - daddy's little girl ain't a girl no more.

Du studerar OFTA din kropp i speglen? - inte överdrivet ofta, jag vet ju hur jag ser ut redan.

Älskar att shoppa underkläder? - shopping överlag är rätt fun.

Romantiska filmer är det bästa man kan se? - it makes me sick, för fan.

Du har solat solarium? - förr i världen.

Du bär alltid läppglans? - nej, men det händer.

Du är nöjd med dina bröst? - ja. hellre mina än jävla äckliga slasktuttar. USCH.

Du har provat på droger? - jag har tyvärr gjort det (gräs) men idag är jag smartare än så.


DU HAR SVARAT ÄRLIGT PÅ FÖLJANDE FRÅGOR
- ja.


Sick

Jag mår illa. Ungefär som att jag vill spy över hela Skara. Så här har det varit ett tag nu. Och någon doktor behöver inte rota & gräva i mig, utan allt har alltid sin logiska förklaring. Än så länge skyller jag på värmen. Utmärkt ursäkt. Igår överraskade jag mig själv genom att räkna pegnarna jag hade i en burk, som jag trodde innehöll dryga 300 spänn men fick ihop det till 1200. Yeay, det lönar sig att spara. Synd nog vet jag ju om att det finns 1200 där nu och jag kommer definitivt vilja handla något för dem. "Jag behöver.. Den, den och den". Jag har en sådan jävla dålig karaktär när det gäller pengar OCH mat. Annars har jag fan mitt på det torra. Sen måste jag bege mig till jobbet, vilket jag egentligen inte har någon större lust med när jag känner att magen kommer strejkar. Utanför mitt fönster för de fan ett sådant oväsen att jag tror att de FÖRSÖKER VÄCKA DE DÖDA. I slutändan är det bara mig de lyckats reta upp i alla fall, så försök att håll käft föffan.

Magnifikt


 


 Jag kan bara inte låta bli att nämna den uppstoppade korven som går attack mot den enda Barbie jag någonsin gillat. Jag kan fortfarande känna lukten av bröstmjölk ur munnen på dig, dvs ett tecken på att du är långt ifrån mogen. Det visar sig förstås också när du förklarar ditt krig mot oss pitbulls. Faktum är att en korv är mer än en aptitretare för mig, så lägg dig gärna framför mig. Vi måste ju bena den här fisken som varit på land på tok för länge men aldrig blivit omhändertagen.

Idag har jag annars sysslat med jobb bland annat.

Pöbelvälde

        


Igår åkte jag till Skövde och hälsade på Simon. Det blev tyvärr ingen längre visit men vi hann med en fika i alla fall.
Folk får allt vänja sig vid att jag kommer ha keps varje gång det är soligt och fint ute, eftersom att jag längtat att få gå ut men inte riktigt kunnat när jag får solsting direkt. SÅ NU lever alla gamla tanter farligt ute på gatorna.
 Jag bör egentligen packa ihop alla kläder jag inte ska använda och andra saker som inte ska med hem till min far. Gah, hur mer osugen på något SÅ tråkigt kan man bli?

Sen kan jag ju passa på att nämna att blogg i nutid SUGER BALLE KORT OCH GOTT!

Do porn

Bibeln; en bok med helt innehållsfattig text. Varför? För att alla som nått sin svagaste punkt ska kunna känna sig träffad av det Bibeln säger. För många blir det en vägledning och för mig blir det en resa genom galenskap. Tittar man närmare på vad det egentligen står i Bibeln, så finns det ingenting som är så utan innehåll som i den boken. Den är skriven på det vis att den ska passa alla. De som talar för kristendom har alltid ett upplägg om hur allt är uppbyggt och man kan aldrig säga emot dem, för att språket är så pass kryptiskt och inlindat att de alltid får allt att passa ihop. Men det är just för att det de säger inte har någon som helst substans, egentligen. Sen att man som religiös (i alla benämningar) försöker hitta olika anledningar att få helt idiotiska saker att verka okej, t ex för män som håller Koranen hårt i handen, få det att verka som att de har makt att behandla sina kvinnor med våld. Det står ingenstans. Det finns så många exemplar på idioti inom religion att jag knappt vet vart jag ska börja. Get my drift? För mig är religion ett missbruk, precis som andra missbrukar alkohol, drugs or whatever. Precis som andra levnadssätt. Allt måste handskas med måtta. Allt utöver "med måtta" blir ett missbruk. Det finns de som "våldtar" mat. Äter kopiösa mängder och så vidare. Ger upp ett missbruk för att kunna utföra ett annat. Bara för att DU hade problem med spriten, så behöver det inte betyda att alla andra som förbrukar alkohol har samma problem som du hade. Måste man följa en särskild väg som skiljer sig ifrån mängden, så tyder det starkt på att du är en svag individ med dålig självdisciplin. Jag har precis fått vetskap om varför jag och Elin lämpar oss så bra och varför ingen annan lyckats nå mig som hon har gjort.. Vi är realister. Hur många finns det kvar av oss? Vi är en utrotningshotad art som snabbt måste föröka oss. Den här världen har inte förstått att det vi är, är en klump materia och att vrede samt mord är våran instinkt. Håller du inte med mig? Hepp, då är du förmodligen galen.

Molotov cocktail

   

 Jag införskaffade mig en keps när jag var i Göteborg. ÄNTLIGEN hittade jag en som inte ser ut som en mössa för utvecklingsstörda.
Den här dagen annars bestått av "chilla". Segheten håller visst i sig efter helgen men jag har haft hela dagen på mig att prova lite nya ögonskuggor som jag också shoppade. Har dock bara den gröna att redovisa. De andra kommer sen.
Jag blev aningen pissed när jag upptäckte att jag glömt lite prylar hemma hos Mathias, men å andra sidan gör det inte så mycket egentligen eftersom att jag vet att jag kommer att vara där ganska snart igen.
Sen har jag provat den gula bikinin som också har utbytts mot pengar som jag en gång ägde. Underdelen var kanske inte värd att göra vågen för men wtf, de fyller ju sin funktion att dölja mitt kön. Sen att halva arslet befinner sig utanför är ju en annan femma. Det är alltid förtjusande med folk som glor.

Sen kan jag bara tala om för herrskapet att jag är grymt besviken på en viss person. fy FABIAN!
Till dig; varför jobba så hårt på att dölja hur du känner, när det i slutändan ändå kommer fram?
 

Runkiballe


 Börjar med att tala om fredagen. Tja, jag och Elin åkte till Göteborg, sprang runt lite på stan innan vi mötte Mathias. Därefter ska jag ta avsked av några saker och överlämna dem till dess ägare. Därefter var faktiskt min fredag förstörd.
Vi gick och tog en hamburgare. Det var krystat, en frukstanvärd falsk atmosfär som nästintill kvävde mig. Jag kände att jag ville att någon skulle öppna en lucka under mig. Olyckligtvis var jag så illa tvungen att sitta där och peta på hamburgaren, för att min aptit hade försvunnit. Det är inte alltid lätt att låtsas som att det regnar. Det var otrevligt, kan jag vilja påstå. Vederbörande sprang runt till andra bord och gjorde dittan & dattan och ja, totalt ignorerade min och mina vänners existens. Så mycket var den värd. Well, whatever then. Vi pratade om ingenting alls, bara för att hålla lådan igång. Det kunde vi lika gärna ha struntat i. Allt som behövdes egentligen var att överlämna dessa saker för att det var något som skulle göras. Jag ska flytta och vill inte ha någon annans saker hemma hos mig, som jag dessutom inte kommer att utdela särskilt mycket tid till. Kan låta hårt, men jag vill vara realistisk. Och jag är trött på det här spelet; ena stunden vara kall och hård, andra stunden tvärtom. Jag får inget grepp om hur du mår, vad du vill säga. Faktum är att jag fått ett starkt intryck av att du helst av allt ville få dom här helvetesgrejerna och sen var det hela ute ur bilden. Jag har bara fått negativa intryck av dig, faktiskt. Därför känner jag att det roliga slutar här. Och att bara skylla på att du var så "sjukt stekt efter jobbet" kändes mer som en klycha än allt det andra som sas. Ville du träffa mig på "tu man hand", så hade det inte varit omöjligt att fixa. Men din hjärna är ingen anslagstavla som talar om för mig hur du vill ha det. Alltså går jag helt och hållet på min magkänsla. Det hade varit bättre om du var ärlig mot dig själv genom att säga det du egentigen vill få sagt, istället för att framstå som den goda parten som hör av sig, kallpratar och agera moget. Jag gillar inte pinsamma tystnader, kallprat eller falska leenden.
Korten på bordet.

Lördagen var fruktansvärt trevlig och vi hade mer än trevligt. Drog runt på stan, handlade, åt glass och chillade. Vi drack bärs, umgicks och drog till Gretas (en gayklubb), där vi mötte Dennis senare på kvällen. Där inne hände lite allt möjligt. Jag kysste en bög, dansade med flator och såg på Elin som spillde du en hel öl över sig själv. Det var lite lustigt. Ja, lite därtill. Det var hur som helst fett värt det. Dit ska vi igen.

Idag, söndag, mår jag inte riktigt som jag förtjänar. Fyllesjuk blir jag aldrig men idag har jag bevisat motsatsen. Jag låg tills klockan blev 14 och innan det var jag spyfärdig, Alvedon-behövande och allmänt sliten. Nog för att hela dagen varit lite illamående, men jag klarade iaf att stå upp hela vägen hem sen. jävla SJ. Ni borde dö. Borellia-besmittade pengamissbrukare med URUSLA jävla resurser och service. Jag pissar på er.
Nu tänker jag allt unna mig sömn.

Sjunde himlen


 Ja, där befinner vi oss idag. På vita moln med en stor tallrik spagetti och sojsfärssås med vitlöksbröd. YUMMY! Och till efterätt har Bela gjort kanske världens godaste chokladkaka med hallon OCH lyckats med den. Som om jag vunnit på lotteri eller något. Världsmästare i matlagning; Jag!
Annars är jag lite besviken för att jag inte kan beställa kläder över nätet från USA, för att jag inte äger något betalkort. Alla andra är ju panka och inte vill hjälpa mig. Hepp, jag får nog tag i kläderna i alla fall. Dessutom så är det klänningar jag har beställt. Kan tänkas att jag fått hjärnsläpp men å andra sidan har jag fortfarande huvudet på skaft som andra inte har.
Ha ett bra liv.

RSS 2.0