I hate weak people


 Film-maraton är precis vad som försiggår i mitt nuvarande. Som fastlimmad sitter jag och drar igenom allt ifrån Brokeback mountain till Gökboet. Jag älskar verkligen den filmen. Jack Nicholsson har ett starkt sinne för humor (vilket måste betyda att även jag har det). Jag skrattade nästan ihjäl mig ett par gånger. Den filmen får stanna i burken, den måste återupplevas om och om igen.
 Har packat ihop det mesta av alla kläder (vilket var ett jävla till göra) och mycket av allt annat. Det mesta åker ner på lördag. Lämnade av tallrikar respektive glas som jag aldrig använder till loppis.
Idag ska jag gå till "Nytt & bytt" för att lämna in kläder så kanske jag kan tjäna en slant. Tänker för allt i världen aldrig lämna till välgörenhet. Så generös blir jag aldrig.
Och lappen om att kliva ur Svenska Kyrkan är inlämnad (eftersom att jag trott att jag varit ute i fem år men upptäcker på årets deklaration att jag förmodligen bara drömt det hela). Jag vet att jag klivit ur en gång, lämnat en lapp men de har kanske bestämt sig för att inte behandla det ärendet då de förlorar någon tusenlapp på att jag går ur. De fuskar lika mycket med papper som med verkligheten, de stackarna.
 Igår fick jag för övrigt min beställning på två klänningar (väldigt oavancerade) och underkläder som var gudomliga!

SEN har jag bara en sak att säga; Det behövs 14 i IQ för att äta med kniv och gaffel. Jag kan avvara 7 i mitt överflöd, så slipper du äta med fingrarna. För särskilt smart är du inte. Nej, faktum är att du är helt pantad och fortfarande helt utan värde. Jag behöver dig inte mer.

Adios!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0