Krogjägare


 Jonas fyllde 20 år igår och jag firade honom med en fin whiskey. Det var visst mycket uppskattat att man dök upp där och det var trevligt som fan med god grekisk sallad (utan isbergssallad åt mig) och rabarberpaj som jag kände att jag var tvungen att smaka på trots att alla som känner mig vet att jag inte gillar paj och inte rabarber heller för den delen, men Birgitta hade verkligen lyckats! SVINGOTT! Jag kunde inte hejda mig den här gången heller. Sällan jag äter mig så jävla mätt att huden nästan ansar sig. Jag är av så jävla dålig karaktär när det kommer till mat.
Carina kom till Orsa <3 Det var fan i mig allt jag behövde egentligen. I´ve missed her. Har man tre personer i sitt liv som verkligen betyder något, så blir man fan lycklig. Resterande människors existens kvittar mig alldeles.
Hur som haver, jag vaknade upp och hälsade på min far vars läpp var helt om sig. Den var skitstor och jag frågade vad fan som hade hänt (jag blev alldeles bedrövad). Han sa att Mats (som är här och hälsar på) hade gett honom en snyting, varpå jag blir smått ilsk och hävdar att det var en jävla tur att inte jag var där just då. Sen konstaterade min käre far att han skojade om det och det faktum att han faktiskt hade snubblat någon gång tidigt i morse och slagit i någonstans. En stor blodpöl ska finnas här i kring. Vider.. Jag tyckte synd om honom och gav min far en kram (händer ju en så där någon gång per år). Den läppen såg ut att vilja lämna min far, i alla fall ifrån profil. Så går det.
Carina och hennes vän Jesper (mångflörtaren) var galna klockan två i natt och badade. Någonstans har jag en bild på en stor blå himmel och två svarta prickar som ska föreställa dom.
Mycket unik kväll.


Kommentarer
Postat av: Kära nån :o

Hah. Mats "Monstret" Lusth grejen var ju alldeles för bra för att vara sann!

2008-06-17 @ 19:35:25
Postat av: Bela

Är du för eller emot och förresten, vad exakt åsyftar du? Fuck you.

2008-06-27 @ 06:41:58
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0