Molotov cocktail

   

 Jag införskaffade mig en keps när jag var i Göteborg. ÄNTLIGEN hittade jag en som inte ser ut som en mössa för utvecklingsstörda.
Den här dagen annars bestått av "chilla". Segheten håller visst i sig efter helgen men jag har haft hela dagen på mig att prova lite nya ögonskuggor som jag också shoppade. Har dock bara den gröna att redovisa. De andra kommer sen.
Jag blev aningen pissed när jag upptäckte att jag glömt lite prylar hemma hos Mathias, men å andra sidan gör det inte så mycket egentligen eftersom att jag vet att jag kommer att vara där ganska snart igen.
Sen har jag provat den gula bikinin som också har utbytts mot pengar som jag en gång ägde. Underdelen var kanske inte värd att göra vågen för men wtf, de fyller ju sin funktion att dölja mitt kön. Sen att halva arslet befinner sig utanför är ju en annan femma. Det är alltid förtjusande med folk som glor.

Sen kan jag bara tala om för herrskapet att jag är grymt besviken på en viss person. fy FABIAN!
Till dig; varför jobba så hårt på att dölja hur du känner, när det i slutändan ändå kommer fram?
 

Kommentarer
Postat av: Amela

Äntligen har du blogg! Eller en blogg som jag hittat till hehe.. KRAM

2008-05-05 @ 19:38:30
URL: http://amav.blogg.se/
Postat av: Sandra

hm.. jag tror det då blir tre av de fyra spiraler jag har.. 30 kr st.. så 90 spänn. :) Bara att hojta till när du ska till Orsa nästa gång, så ska jag leta fram dom ur banankartongerna.

2008-05-06 @ 00:14:05
URL: http://va1nly.bilddagboken.se
Postat av: Amela

jaaa verkligen, skitbra ju! hehe

Jo då här är allt fint, funderar på att åka hem nu till helgen, mamma fyller år.. men annars så är allt som när vi pratade sist... när nu det va :P

Själv?

2008-05-06 @ 08:44:46
URL: http://amav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0