Tortyrkammare


 Igår drog jag igenom Sweeney Tod, American Psycho (jag är besatt av den gudomlighet som slaktar       dumma brudar) och slutligen Rec (som för övrigt var skitdålig egentligen, men skådespelarna var suvuräna).
Sen har jag gått och förälskar mig i ARTISTIC CREATION WITH CRANIAL STUMPS. Jag somnar med mp3:n, kysser den i sömnen och vaknar med den. Den är allt.
Varmt satan har det varit här idag. Allt jag någonsin bar på min kropp, smalt och rann längs benen på mig. Ett tag kändes det som att jag gick runt naken med en dusch över mig. 
Det är lika bra att smeta på solskyddsfaktorn även om jag vistas ute i själva solen max 15 minuter. Tänker varken bränna mig eller låta den här vårsolen kyssa mig i mitt vackra anlete. ICKE!
Körslaget - kvällens höjdpunkt dårå. Man får säga vad man vill om Joakim Cans, men göra en kör kunde han uppenbarligen. Att de vann var inte mer än rätt och jag gastade min stämband trasiga. Men min sista ramsa är ännu sjungen.
Apropå hästar - Förresten, till fläskiga damer som strosar runt i alldeles för små kläder för allmänhetens bästa; antingen så inser ni det faktum att ni har en storlek som inte riktigt nått H&M ännu eller också får ni hålla er inomhus. För att blotta eran vidriga barm och låta erat celluitmaraton löpa genom ögonen på folk kan sätta skada på framtiden. LÅT BLI det. Annars måste matkrisen vidta åtgärder, dvs utesluta er.
Och tamarna mina kramar hårt om den goda mat jag har ätit idag. Plus min goda blåbärsglass. YUMMY!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0