Önsketänkande


 Klimatförändringar har varit ett faktum länge nu men idag har jag sett det med egna ögon under en och samma lördag. Dagen började först iskall och det var knirr-knarrsnö ute. Nu är det slask och jag gick i stövlar (nej, inte fiskardojjor) för att jag valde att ta med mig riktigt dåliga skor till Orsa att valet av ett par snygga men ack så opraktiska stövlar var enda alternativet ikväll. Ja, jag mötte upp Hanna och därefter mötte vi en del yngre arbetskamrater (av att utgå ifrån att arbetskamrater i annars ligger på en medelålderspunkt: 50 bast). Mycket roligt att se dem, för de har en uppskattad humor och är trevliga.
Och angående dessa stövletter, så har jag konstigt nog hunnit slita ut halva klacken att på is är de rena självmordet. När jag och Hanna var ute och gick, var det som att be om att få falla rakt ner i en plaskpöl. Sen halkar man till ett par gånger och ser döden i vitögat lika många gånger som Rambo har gjort i alla filmerna.
För övrigt går jag på sparlåga och är i en tankerulle som inte ger några större framgångar och det gör mig sjukt rastlös.
Jag vill bara att något drastiskt men rolgit skall komma att hända mitt liv. Annars tvingas jag att vidta impulsiva åtgärder, som att flytta utomlands eller dra åt helvete.
Ge mig en summa pengar, en vettig karl eller annan underhållning som kan stanna i minnet ett litet tag framöver, för jag börjar bli sjukt uttråkad och jag har waaaay too much energy för att bara låta det passera revy. Finns det liv, finns det hopp.

Nazi nazi


 Idag har det jävlar anamma gott bra på repetionerna på körskolan. Jag fick godkänt på allt och nu kommer jag bara ägna tid åt att nöta nöta nöta, sen har jag uppskrivning på torsdag.
Anyhow, vi kollade nyss på Idol och jag har inte alls följt det innan men jag kan konstatera att om inte Kevin vinner, så är det något fel. Han är superskön och att han är invandrare med brytning gör ju det hela mer underhållande. Ingen skall underskatta den killen. Han gjorde precis min fredag.
När vi ändå snackar om invandrare så har jag tröttnat på fientligheten mot dem. Det handlar i det stora hela om kulturkrockar och religiontolkningstabbar, så en rad fuktiga ord om att alla invandrare är brottslingar, otacksamma, lever på våra skattepengar bla bla. Lägg av. Det finns visst de som utnyttjar systemet, men allvarligt talat. Hade inte ni gjort det i deras sits? Inget jävla hyckleri nu tack. Jag kan visserligen också känna att man bör ta hand om Sveriges ursprungsmedborgare i första hand, självklart, men det finns ju en anledning till varför invandrare får jobb före oss svenskar och så vidare. Om de inte platsar på ett arbete, skulle de precis som en vanlig hederlig svensk, få sparken och ibland kanske nästan lite före. Det finns faktiskt en rad invandrare som sliter ont för sina pengar och gör rätt för sig. DET är något som folk glömmer och det irriterar mig att man kan vara så förbannat trångbröstad att man inte kan se dem som arbetare istället för snyltare.
Som sagt, nazikulturen är slut om den ens överhuvudtaget har existerat. Det handlar i grund och botten bara om bristande självkontroll och dålig världsuppfattning.
Det är i huvudsak religion och kulturer som sabbar människors chans att få en uppriktig bild av livet. Det anser jag.
"It doesn´t matter if you´re black or white."
Och nu vrider väl sig Hitler i graven..

Toysoldiers


  Jag sitter och fnissar för mig själv. Igår pratade vi om ex också i samband med diverse lögner och besvikelser, varpå jag nämnde att jag skulle vilja veta om mitt ex låg med fler tjejer än jag trodde (det här är ingenting jag sover på eller tänker på under kaffet utan bara ett gammalt spöke i strumplådan som gör sig påmind). Då kom det fram att hela otrohetssvängen började redan från scratch. Att han hånglat, knullat or whatever med någon annan. Så här efterhand tänker man; GOSH, hur klarade jag mig ute i samhället utan blindpinnen om jag nu var ett sådant förbannat blindstyre? Så, brudar den jycken låg med under den tiden lär ploppa upp som Trojanhästar på datorn. Suck. Småpojkar i Orsa vet verkligen hur man gör entré på ett skrattkalas. Patetiskt.
Med närmare eftertanke kan jag kanske skatta mig lycklig som är singel, för i förhållanden råder stora problem. För killarnas del, är det för att de tror att tjejerna är billiga men fast de i själva verket är de väldigt dyra i drift. För tjejernas del, är det för att de alltid låter sig sanna deras pojkvänners ord när han säger att han INTE låg med någon. Sen kommer han med ett dussin rosor utan anledning. Och när en karl kommer med presenter utan anledning, finns ALLTID en anledning.
Jag har en rad vänner som råkar ut för samma princip lite när och då. Och snälla, LÅT er inte manipuleras. Ni vet ju innerst inne vad som försiggår.. Lite som att satsa pengar på en trasig hund.. Det ger inget annat än förluster.


That´s not what I need


 När jag ändå gled in på ämnet häromsistens, så kan jag passa på att nämna casual sex. One night stands är för i jämförelse med en söndagspromenad med morfar. Långtråkigt och opersonligt. Att hyvla ost kan vara mer underhållande. Så alla tappra försök att få mig på bädden vore helt förgäves. Och det hjälper knappast att i grupp sitta och satsa pengar på att jag kan komma att förändra dessa åsikter. I know what I want and what I don´t. "The old in and out" uppfyller inte riktigt kriterierna på Robinson Cruses äventyr, so to speak. Jag förväntar mig lite mer än så.
Sen tycker jag för den delen att det känns onödigt att fylla ut en viss kvot, bara för att. För hur i hela friden ska en okänd människa kunna se till ens behov? Ingen bil är ju den andra lik. Många glömmer gärna bort det och rätt som det är, befinner man sig i någon annans mönster. NEJ! ICKE! I´m a different car.
Och bortom allt, tänker vi alla olika där.

Blogghoror


 Idag for jag förbi Sandra och fick två koppar kaffe, som på naturliga vägar ger magen en guldmedalj i klosettmaraton. Annars sitter jag på repeteringsfas på körskolan. Och sen varvar jag med korsord. Hjärngympa rekommenderas inför kommande teoriprov. Den ger mig lite ågren och nervositeten är lika aktuell som lågkonjukturen.
 Vi snackade lite om bloggar idag. Det är liksom nya sättet att kommunicera på, så istället för att ta sig an några minuter på en telefon eller en fika med en kompis, så väljer man hellre att ta en "lindrigare" väg genom att läsa ens blogg. Är det vad som väntar i min vänkrets? Let´s hope not. Vore ju förargligt.
Att läsa bloggar är ju lite av en bok med fristående kapitel. Det är min uppfattning. Ibland är det intressant och ibland motsatsen. Dock måste jag erkänna att det är roligt när människor kan förarga sig så över min blogg och det jag skriver. Ni glömmer att jag spottade ut legobitarna för ett X antal år sedan och jag råkar veta vad jag lämnar ut för information. Dvs att jag är både konsekvent och ärlig i det jag skriver men för den sakens skull, tänker jag inte måla ut någon. Därav mina kryptiska men ändå sammanhängande meningar. När jag skriver och åsyftar på speciella personer utan att nämna några namn, så lyckas jag alltid träffa någon. Det måste innebära att den som tar illa vid sig också har anledning till det. Så innan ni blir förbannad på mig, kanske ni borde tänka över era synder. Gud straffar inga oskyldiga.

En annan sak; kan man säga att man är "attraherad" av någon man aldrig träffat på riktigt utan bara sett på kort? Nje. Tror inte det vad. Bilder säger ju i princip ingenting om en person och oftast är det taget i en form av porträtt, vilket heller inte ger ett helhetsintryck. Man målar bara upp en falsk bild av någon annan, eller med finare ord: den bild man önskar sig. Det är inte alltid som det ser ut att vara, har jag minsann lärt mig. Eller..?


Yes I'm going to hell, but fuck it. It will be warm and I'll know people there.


Kastar fat och vaser


 Snuskhunden från helvetet. En vältalande mening för syrrans hundvalp. Alltså, ni ska se hur jag ser ut på armarna. Allt för att slippa undan våldtäkt från hunden som bara inte kan sluta jucka på mig, har jag viftat bort den för kung och fosterland. Ändå ser jag ut som något Freddy Kreuger har lekt med. Det gör dessutom ont.
Nu lär alla tro att jag  har varit och haft en helt egen fightclub med någon vidrig brud men fel. Allt från en hårig jävel med en mankhöjd på 40 cm. Wonderful.
Äh, nu ska jag sussa.

dog from hell

Hunden för några veckor sen.

LISTA


Namn: Isabelle men det är inte offeciellt. "Bela" brukar nå min uppmärksamhet.

Piercingar: Ja, tragus är det jag har kvar att göra. Andra pyntar julgranar och jag pyntar öron.

Tatueringar: Ja.

Längd: 178 cm. Jag framstår som en jätte i rätt många sammanhang. Har ni andra kapat benen eller fuskat med mjölken?

Skostorlek: 38.

Hårfärg: Det förblir min lille hemlighet, men det ni kan se är svart.

Ögonfärg: Melerade, så det beror på vilket ljus jag är i. Ibland gröna, ibland blåa.

Är du kär i någon?: Nej.

Tycker andra att du är attraktiv?: Ja, alla över 45 i alla fall. HÖHÖ.

Dricker du?: Obetydelsefulla minimängder.

Använder du droger?: Pfft. Haha, droger är för TÖNTAR.

Senaste;

Film du köpte: Öh...

Låten du lyssnade på: Introt till two and a half men. Tv-apparaten håller mig sällskap.

Låten du laddade ner: Öh...

Personen som ringde: Sofia.

TV-program du tittade på: Två och en halv män. TÄNK om man fick en halv man.. Jag vet vilken del jag hade valt.

Personen du tänkte på: Haha, jag tvingas ljuga hära, annars vore Aftonbladet här med papper och penna. Vi säger Mormor, bara för att jag brukar göra det.

Personen du fick brev av: Mormor. Förutom henne, är det verkligen någon som skriver brev nuförtiden? Jag som har legat under is i många år..

Personen du fick sms av: Jonas. Han skickade MMS på sina skor (?)

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Jaha, så långt bak i tiden har jag ingen information.

Saken du köpte: En fet jävla fläskfilebit.

Du gjort idag: Åldrats ännu en dag..


För eller emot;

Långdistansförhållande: Skeptisk. Sen beror det ju på. En karl på andra sidan klotet? Skun´t tro det va. Oavsett så måste jag vara bra jävla kär för att ens diskutera saken.

Utnyttja någon: Ah, men sentimentalfrågor.. För, beroende på vad saken gäller. Är det till min och din fördel, kan vi säkert kompromissa.

Självmord: För. Vill man inte leva, ska man få som man vill.

Att använda droger: Mot. Som sagt.. Droger är enbart för jävla för töntar som saknar självrespekt och mer därtill. Knark som knark.

Sex före äktenskapet: Är det här något att diskutera? Vill man knulla, så gör man det. Och jag tänker ändå aldrig gifta mig.

Köra onykter: Mot. Pappskallar tycker säkert att det är underhållande men du skall sona ditt brott.

Förhållanden: Det beror på. Jag är starkt emot ett förhållande som involverar ex OF ANYKIND. Snacka om att man vet vad man får.. Boring.Favorit;

Mat: Hm. Jag gillar fan allt mat. Nästan. Tacos är ingen favorit i alla fall.

Musik: Det där varierar. Radio kan fara åt helvete.

Sak: Min säng är fan helig.

Sport: Jag sportar inte..

Dryck: Kaffe och vatten.

Kläder: Jeans. Inget går upp mot ett par skitsnygga jeans.

Film: The butterfly effect kanske..

Har du någonsin;

Gråtit över en pojke?: Ja, det har hänt men det som inte dödar det härdar. Det vimlar av karlar. Ska en liten jävel får mig att gråta? Inte numer.

Gråtit över en tjej?: Öh, har jag? Nej.

Ljugit för någon?: Ja.

Varit i slagsmål?: Ja.

Blivit arresterad?: Hm. Ah just ja. För snatteri once upon a time..Antal;


Gånger du varit riktigt kär: En gång.

Gånger ditt hjärtat brustit: Ett.

Hjärtat brustit på grund av dig: Öh, kan ha varit ett par..

Killar du kysst: Många.

Personer på grundskolan du har kontakt med: Grundskolan? Eh...

Gånger ditt namn varit med i tidningen: Några gånger faktiskt. Senast trodde hela Orsa att jag blivit modell pga tryckfel. Det var kul!

Ärr du har på kroppen: Så jävla ofta som jag springer in i saker och snavar, så har jag nog ett par. Ett på handen också som fortfarande ömmar sen jag "råkade" bli inkastad i ett bord av en vuxen människa. Fast det vare värt i tanke på vad jag räddade den kvällen. 

Vad:

Ska bli roligt: Ja, det återstår att se.

Ska inte bli roligt: Lägg av, så negativ än´t ja.

Sparar till: De närmaste månadernas hyra.

Väntar på: Mat.

Pålägg som gäller: Keso eller ost of anykind. Kanske nåt köttaktigt. En penis?

Dagens dryck: Apelsinjuice.

Brukar du svära mycket?: Ja.

Hur tidigt stiger du upp på vardagar? 7.

Gillar du att slåss?: Nej, det är rätt onödigt.

Vad ska du göra ikväll?: Ah fuck, min glaskula gick sönder... vet ej.

Är du seriös: Jag jobbar på det..

Vad är du allergisk mot?: Haha, dåliga argument och självömkan.

Vart har du ont?: I axeln, fan.

Kan du stå på händer?: BOKSTAVLIGEN ja. Sen är jag vig också.

Favorit serie: Dexter.

Svart eller vitt : Svart. Vitt är för jungfruar.

Salt eller socker?: Salt.

Är du glad nu?: Ja, varför inte?

Var du glad igår?: Ja.

Vad dansar du till?: Jag dansar inte.. Fan, där ljög jag. Det beror på..

Stockholm är : Helt okej. Det vore dumt att påstå annat.

Göteborg är: The shit!

Kan du sjunga?: Nej. Men det kan inte Britney heller och hon säljer ju skivor, så jag kan säkert också.

Mer värt än guld: Mormor. Helt ärligt. Mormor är fan den största skatt som finns.

Land jag helst vill besöka: Indien.

Har du varit seriös? Orka ljuga i flera minuter.


Life is a bitch? Maybe not.


 Some good news: Personen som jag var på intervju hos är intresserad av att låta mig inskolas och jobba hos henne!
50 % och lite till plus att företaget i sig kan komma att fylla ut mina timmar med fler personer. Ett glatt besked. Problem finns också alltid: de vill att jag jobbar endast 25-26 december och därefter mer under nya året. Det vill säga att jag haft en otrolig beslutsångest över detta, eftersom att jag vet att jag får jobba i Orsa också. Men min rekryterare ska återkomma och när hon har funderat över hur vi ska göra, kommer det att lösa sig på bästa sätt. Hon sa ialla fall att jag kommer att få jobba åt dem.  
Det här kände jag på mig, som vanligt med min jävla magkänsla som aldrig slår fel, att när jag väl fått jobb i Orsa ska jag få det i Göteborg också. ALLTID, oavsett vad det gäller, kommer det alltid två alternativ. Ketchupeffekten. Först kommer ingenting och sen kommer allt på en gång.
Det måste vara ödet att man får två val och därefter ska man fatta det bästa beslutet. Öh, det vet man ju aldrig förrän efteråt i alla fall. Jag är bäst på att göra sämsta valet och har alltid varit men funderar på att bryta mönstret där och göra något nytt. Då kan jag nästan satsa en femma på att jag byter taktik när förra taktiken fungerar bättre den här gången. That´s life.
Sen oftast när man gått vinst på ett plan, går man med förlust på ett annat. SÅ, vad ska jag förlora nu om jag vunnit på jobbfronten? I´ve got nothing to lose just nu.

The others


 Idag blir jag hemma, åtminstone på förmiddagen för att plugga. Jag sov så förbannat gott i natt och drömde att jag åkte på en flotte av kex och sen kunde jag flyga, för att undvika att hamna i vattnet som såg ut som mjölk. Jag vet inte, var jag hungrig i natt eller?
Sen skulle jag gå ner i köket, i mörker och slår i en sko som fan var så stor och tung att den rubbade mig. Jag snavade ordentligt på den där och for som en "kast med liten boll". Som sagt, jag är fan ingen människa inom 30 minuter från det att jag vaknat. Alltid är det något att ta notis om. Är det inte håret, så är det att jag går in i saker och förlorar kroppsuppsfattningen.
Syrrans hund är knäpp. Igår satt jag och åt på ett äpple, varpå den lille fan kommer och biter mig i armarna. "Ignorera honom", säger syrran. Jag jobbade stenhårt på att ignorera honom till max, men när jag sen känner ett ryckigt sätt att röra sig på från hundens sida inser jag att han håller på att jucka på min arm. Öh, djurporr? Nej tack du, så jag kastade iväg den och lika snabb var han tillbaka. Sådär höll vi på ett tag, tills jag tappade orken att jag gick och la mig. Som någon sa; det finns ingenting positivt med valpar. De ärbara dryga och äter fan ALLTING.


Rövpåle


 Det är lätt att bli understimluread fyfiskt när man sitter på en hård och välanvänd skitstol från Kina, såväl på körskolan som hemma. Den här stackars röven är inte numer bara platt utan fan så öm också. Jag vägrar gå ut, för att det är kallt. Just nu är mina fossingar i klass med isglass. WANNA TASTE ELLE?
Så, jag har hunnit köra bil runt hela Mora på en och en halvtimme. Det är bara att anta att jag är en jävla kärring i bil. Jag fattar verkligen varför det dras kvinnoskämt lite hejvilt när det kommer till bilar, för kvinnor är inte gjorda för bilar. Fastspikad vid spisen ska vi vara.
Ah, förresten. Min mp3 fungerar visst. Dock inte min laddare..
 Sen upptäckte jag något enastående idag, som fick mig att fatta varför jag frös så in helvete om fötterna. Ja, normalt sätt har man ett hål i vardera sko för att ens kunna sätta på sig dem. Verkar ju riktigt eller hur? Sen började det bli aningen buckligt under sulan och undrade och jag samlat på mig en överkörd ekorre eller något. Äh men vad fan äre här? Ett till oväntat hål. Tittar under andra skon. Ah men där också! Haha, och de här ska jag ha på mig ett par veckor till? Ah, tjena. Hur ska de fötterna se ut sen? Om jag ändå kunde sätta fötterna under armhålan, så hade jag lätt gjort det för att få fjutt på värmen till dem men nu kan jag inte det..
Det var det.

Say your number


 Fan, ÄNTLIGEN har jag klarat av fas A, B, C och FORDON på den där forbenade körskoledatorn. Nu sitter jag på repetering.
Och jag har hälsat Orsagården att jag finnes tillgänlig under jul och nyår, det verkade lovande att få jobba lite. Well, då dök problem två upp. Jag har knappt några kläder med mig. Jag har fått låna syrrans vinterjacka, mjukisbrallor som är nästan för korta för mig och vissa kan missta mig för att vänta på högvatten (I don´t). Alltså innebär detta att jag måste åka hem till Göteborg ändå och hämta lite tygbiten att sno om mina köttdelar. För det är ju förjävla kallt ute. Det skulle inte skada med lite sol och värme, också för att jag är lika blek som dimljuset på bilen.
Happ, syrrans grodtrut vars tunga är lika lång som tunntarmen har öppnat sitt himla valv och pratat om mig på krogen. Det bådar ju sällan gott. Sen finns ju alltid risk för överdrivelser på fyllan. God, människa. Vad har du sagt egentligen?
Fast det var egentligen itne så värstans viktigt. Jag har knappast något att dölja eller förlora för den delen. Jag är fattigare än en kyrkråtta på de flesta plan.

Återigen mötte jag den där myskosnubben som bara råglor på en. Jag berättade om honom för ett tag sen också. He fucking gives me the creepes. Vill han mörda mig eller råna mig, eller what up? His eyes can tell.. Något är det.

What is wrong with men?


 Ja, min framtide man kan komma att vara i 50 års åldern med grått hår och minst en skilsmässa ink. 2 barn på nacken. För att de fule fanskapen som alltid försöker limma på en på krogen, på nätet or whatfuckingever aldrig ger upp. MEN då har jag också kommit på att de män man tycker är snygga och såvidare, BARA vill knulla. Vad fan handlar allt om sex för? I´m not anybodys sexobjekt or will I ever be. Jag ska fan ha en pojkvän och där kan jag dela med mig av den delen, men inte annars. Bara om det är för min egen skull. Ingen ska någonsin röra mig bara för att han vill det. ´
Jag får spunk på män. Jag har försökt tänka som en man i en kvinnlig kropp, för att jag inte förstod den kvinnliga tänkarbiten men den som är om än svårare att begripa är en mans lilla hjärna. För den lille jäveln sitter ju rakt ner i brallorna på er. Om det enbart handlar om att få ligga, så är jag så här intresserad *visar siffran noll*.
Jag vill ha allt däremellan OCKSÅ. "Ett förhållande" låter ju som en sagovals i en snuttebok för 3- åringar, men jag menar att förutom sexbiten också kunna serva karln med käk och ha det där lite konservativa mamma, pappa, barn-livet fast utan barn. Kan jag inte få det, så är det fortfarande JAG som väljer hurvida jag ska dela med mig.
Det här är ju standardprofilen på snubbar jag bara inte klarar av. De som har en önskvärd flickvän någonstans därute och en älskarinna. I det här sammanhanget vill jag fan inte vara någon.
Sen när det kommer till män, så delar jag inte med mig av dem heller om jag väl har fått dem. Jag ser det inte som "mitt" men som en bok som jag läser och du får låna den jag är färdig. Nej, inte det heller riktigt.
Ja, meningen med inlägget var ju att det enda önskvärda jag har inför alla kommande jular är att någon ska se mig som en potentiell framtida flickvän och inget man stoppar i runkfacket eller under kategorin: fuckable. På så sätt får jag min bekräftelse.
Hajdo, kukhuvuden.

Hur ytliga är ni?


 Igår var vi på bowlingen, tog en serie och stannade kvar en stund för att de andra skulle supa sig fulla. Jag var i vanlig ordning nykter. Det verkar störa människor i Orsa att man sitter med ett glas vatten istället för att par flaskor öl. Om jag inte känner för att dricka, var god respektera detta. Måste jag bli en outsider bara för att jag inte väljer alkohol? I guess so. Det beror väl till större del på att de flesta i Orsa är i någon form av alkoholister. Jag hade roligt ändå och minns allt desto tydligare.
Sen åkte vi upp till hotellet där alla andra utom jag gick in. Jag gick hem till Born. Det var tämligen kallt ute men med dessa långa ben är man hemma på en svinblink. Dessutom fick jag ragg på vägen hem, av en norsk på 46 år. Han säger; "Du är inte sugen på att göra mig sällskap hem? Eller du kanske är för ung för mig. Hur gammal är du?" Jag är 21, sa jag. "Jaha, inte så ung då. Men det är ju i alla fall lovligt". Öh, var min reaktion. Han hade ljust hår med inslag av grått och jag minns då jag för en tid sedan råkade ut för ännu en grå/vithårig man i runt 50 års åldern, som försökte locka mig med te för att följa med honom hem. Det här är en sak som jag bara inte begriper mig på. Antingen så är jag ful, ser gammal ut eller också har jag bara oturen att råka ut för slemmiga gubbar. För vad exakt får dem att tro att jag vill ha ett umgänge med dem? Det är vrickat. Så har det varit sen jag var fan i tonåren. Kan jag inte bara få ragg ifrån någon i min egen ålder? Nej, för de ska ju ha 14 åringar som knappt fått pubishår.
Fick också frågan igår av en helt annan snubbe om jag hade pojkvän. Nej, sa jag. Det ger jag mig inte på förrän jag är 30 (då en man i 50 års åldern inte längre anses vara farfar för mig och det tycks vara det enda alternativet). Då trodde han att jag var flata. Wow, var förvånad jag blir. Tror HAN också att jag är lesbisk? Så trevligt då. Jag ska nog skriva i pannan att det är KUK jag vill ha och inte fitta. För det börjar bli jävligt irriterande.
Jag försöker bejaka min kvinnliga sida (Eftersom att jag kommit i underfund med att jag faktiskt är lite grabbig. Det tillhör förstås min personlighet och den tänker jag inte lämna i händerna på samhället, bara för att det officiellt inte är okej för en tjej att spotta och svära) och har dessutom bestämt mig för att spara ut håret, för att se om det kan göra någon skillnad. Vilket det säkert inte kommer att göra, i tanke på att de allra flesta sen jag gick i TREAN på lågstadiet (det här är ingen lögn) trodde att jag gillade tjejer. OH MY FUCKING GOD. Vad är det för fel på er? JAG ÄR INTE HOMOSEXUELL och vore jag det, så är ni säkert bara sura för att jag snor era brudar, era tafatta jävla karlslokar. OCH för det fucking tredje, skulle det aldrig falla mig in alla ligga med någon som är över 35. Vad fan ska jag med gamla rynkiga hängpungar till? Ge er på någon i eran egen hårfärg.

Inget är heligt #2


 Jag förstår egentligen inte varför jag måste hymla om det som har hände i somras. Att inte folk förstår att jag är lika upprörd som alla andra. Måste dock tillägga att jag inte alls har något emot "ungarna". Överhuvudtaget. De har inte gjort mig något ont och det påstod jag heller inte i förgående inlägg. Snälla, notera det. Sedan om de är arga för att jag skrev om detta, är en annan sak men samtidigt måste jag få säga vad jag tycker. Antingen så väljer man att läsa det jag skriver eller också låter man bli.
Jag har egentligen inget emot en viss annan person i sammanhanget heller, mer än jag förvånas över saker och blir besviken. Jag tycker bara att det är konstigt.. But enough said om detta. Jag ska ALDRIG mer yttra mig. Har faktiskt inte mer att tillägga.
Jo, sorry "kids" om jag gjorde er ledsna. DET var inte meningen.

Heliga Maria


 Igår var jag hos Sandra och tog ett par öl. Sen åkte jag hem ganska tidigt för att jag skulle få skjuts hem. Jag hade verkligen ingen lust att gå hem när det är så kallt som det var igår.
Väl hemma gick jag raka vägen till sängs och jag måste ha varit väldigt trött, för att jag somnade med mobilen i handen och vaknade sedan av att den for i golvet.
Idag ska jag göra så lite som möjligt. borde kanske ta en sväng förbi farmor och säga hej. Annars blir det väl ett jävla liv för att man inte har visat sig något.

Igår kollade vi på Magnus Betnér "Inget är heligt" och han är devlsi rolig. Han säger ju det nästan alla svennebananer tänker. Sen går han emot kristna värderingar och det gör jag också men samtidigt måste jag erkänna att trots att jag är ateist, är det att föredra att det ändå finns kristna värderingar och gamla traditioner kvar i vårt samhälle för att systemet ska fungera. Om alla lät bli att göra saker som Betnér drar upp och gör narr av, skulle vårat samhälle vara av ren kaos. Dvs någon form av anarki. Det här ju den princip Hitler hade på sin tid när han hade ihjäl människor (JAG TALAR INTE FÖR HITLER) att hans avsikt var att rena mänskligheten på ont och bara de starka och goda människorna blev kvar. Sen att Hitler utnyttjade det, är ju en annan sak. Men samma historia finns i bibeln, att Gud brände byar för att folk började göra som de ville. De låg med varandra hej vilt, mördade och levde rövare. Då hade mänskligheten blivit ond och besudlats, därför måste åtgärder vidtas. Så Gud lät de starka överleva. De som tog sig ur bränderna och som hade skött sig innan.
Vi är återigen på väg in i en fas där människor gör allt mer som de själva vill. Om världen skulle vara laglös, skulle det bli undergånger för oss alla. Man måste ha regler för att det ska fungera.
Så, oavsett hur mycket jag själv tycker att religion gör människans sunda förnuft till storhetsvansinne, så kan ändå en DEL av det diskreta i en religion vara nyttig för oss. Vi är trots allt uppväxta med det.

The old in and out


 Det senaste dygnet har innefattat hångel med kvinnor, städning och fortsatt påtvingad läsning av körkortet.
Ja, hångel med kvinnor var förstås ifrån en dröm jag hade i natt. Den var skev och sjukt osammanhängande. Fast att jag hånglade med tjejer i ett hus med olika vattenvägar var ju något lustigt.


En brud som jag alltid har gillat, Nathalie Portman (som är både snygg och ECO) har verkligen av det där "lilla extra". Visste ni att bruden är vegan? Den här gången tror jag verkligen på varför vissa väljer bort animaliska produkter. Jag har aldrig blivit övertygad förr, av någon.
Hon väljer ut VEGANskor åt folk i en snygg design, för att bristen på snygg design av veganskor är stor, tydligen.
Hon tror på vad hon gör och jag beundrar verkligen människor som hittar sin nisch och verkligen går in för det. Andra är ju rätt bra på att snacka dynga, hänga efter vad polarna tycker är bra respektive dåligt eller följa andra ideal för att antingen vara orginell eller bara väldigt oorginell. Det finns ju en hög olika typer av människor.
Nej, jag har inga planer på att bli varken vegetarian eller vegan. Det ligger inte riktigt i min natur men människor med starka åsikter och levnadssätt på något vis överraskar mig och gör mig intresserad. Still not människorna som bara gör saker "för att" och pratar som ur bibeln; med en rad ord utan innebörd.


Tjopp sare, så var han på golvet


 Wow, hundfan på 14 veckor hade lyckats få tag i sminkborste nummer två och gick med den i munnen men där fick Bela nog. Då var näven rätt het men jag tog bara borsten ifrån djävulens mun och tog den till rätta. Sen gav jag hunden annat att bita i. Sorry, doggy dog. I´m not made of money och de flesta av mina sminkgrejer kostar multum. Don´t touch it or else..

Idag var det halkbana och det var riktigt roligt. Jag fick köra själv och slira med bilen i halt väglag. Jag råkade komma åt tutan två gånger, vilket fick mig att asgarva. I vanlig ordning måste det hela ha varit underhållande från utsidan, då man ser mig i full gas och ett tutande i panik. Bilar är fan inte att leka med.
Imorgon är sista dagen för den här veckan att råplugga. Hjärnan är ren sörja nu efter att ha tvångsmatat den med information i överflöd.
Ska också hälsa på Sandra på ett par öl och socialisera lite. DOCK inte till fem på morgonen. Höhö.
Annars äter jag hemmagjorde Snickers (ett ljuveltips till den som vill äta något jävligt smarrigt) i mängder och sover. That´s it, typ.

Halt väglag, var god lägg dig ner


 Körskola körskola körskola. Där sitter jag mestadels om dagarna och jag finner det ganska underhållande. Mot alla odds; det finns en hjärna innanför detta pannben. Det konstateras då viktig information faktiskt fastnar och ligger kvar. teoriprovet är ändå inte förrän om två veckor ganska drygt. Uppkörning den 16:e.
Detta medför att jag stannar i Orsa enda tills 17:e december, för att inte slänga ut onödiga pengar till SJ. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna underhålla mig själv under tiden men jag har alltid mormor. <3
 Idag höll jag på att ramla och slå ihjäl mig när den där förrädiska halkan som finns under snön. Det var rätt kul, för att först kom en liten varning där jag snavade till lite lätt och sen kom den större som fick mig att hoa till så att Japan hörde mig, sen vred jag nästan överkroppen så att jag gick av mitt itu. Jag gick och småfnissade för mig själv en lång stund efteråt. Någon lär ju ska skratta, för det måste ha sätta ÄNNA lustigt ut.
Har för övrigt fått slira med körskoleläraren idag och testat på ABS-bromsar. DET var underhållning, fast slutsatsen att jag är en jävla mes i trafiken drog vi ganska snart då jag knappt vågade gasa på och dra i en tvärnit. MESBELA! Mitt nya nickname.

Fuck, jag har glömt att lägga upp bilder på datorn och orkar ej göra det nu.
Imorgon!

Päls?


 Det här är en av de mest paradoxala fixidéer som finns hos mig. Att bära päls är för mig motbjudande och totalt förbjudet enligt mina principer. Att dra av ett levande djur dess naturliga skydd mot kyla, bakterier och andra saker som kan få djuret sjuk är för mig helt ofattbart. Det är sjukt. Att sedan kunna göra det som ett 5-9 jobb utan att för ett uns känna ånger.. Där går min moralpipa käpprakt åt skogen. 
Samma sak gäller skinn (det här är knepigt). Jag köper inte en skinnsoffa, en skinnjacka eller skinnskor som är helt klätt i skinn. Men däremot är jag inte lika uppmärksam mot andra skor som kan INNEHÅLLA skinn. Läderremmar eller så. Sådant som jag inte alltid har tänkt på. Om jag köper skor som är av vilket material som helst (som inte innefattar djur of anykind) och sen är jag inte uppmärkssam på detaljer. Och det här är något jag aldrig har tänkt på men definitivt kommer att göra. Det är mot mina principer. Varför gå emot sig själv?
Jag köper aldrig smink som är testade på djur och har inte gjort på länge. Jag frågar alltid om jag är osäker. Det har jag gjort sedan jag gick i åttan eller kanske rentav tidigare.
Människor som strör pengar omkring sig, låter sig vara "modemedveten" och köper päls, är människor jag på en lista har rangordnat på att "döda". Om inte på riktigt, så i huvudet. För mig är sådana människor döda. You´re nothing but shit.


En olycka kommer sällan ensam


 Nu tuggade syrrans hundvalp upp en sminkborste för 300 ;- också.
Vissa saker vänjer man sig vid. Typ som i mitt fall, vad är tur?Så känner jag mig idag.

DU ÄR EN SNÅL GRIS


 Jag ska faktiskt ta upp ett ämne som grämer mig en hel del och frågan är om jag totalt saknar kurrage eller om jag bara kanske är en god, generös människa.
Jag har själ att tro att människor, i det här avseendet kompisar/vänner (välj själv), har tendenser att utnyttja min generositet. Det här med att man går ut och fikar, kan jag föreslå att jag bjuder (för att jag tycker att man kan göra så ibland) i hopp om att vederbörande ska bjuda tillbaka någon gång, inte lämna en symbolisk summa som ett "tack", utan för att spelet mellan kompisar ska vara att ge och ta. Dock har jag kommit på att det är väldigt sällan som någon bjuder mig tillbaka. Har det hänt, så kan jag räkna de gångerna på EN hand, då jag tappat räkningen om hur många gånger jag själv bjudit. Det handlar inte om att jag börjar bli snål men det kind of sårar mig att jag ska måsta känna mig utnyttjad. Det gör att jag har börjat säga åt folk att betala för sig själva, vilket gör mig till den onda. Då är jag nästan fräck. Sorry folks, men jag har inte alla pengar i världen och jag får uppenbarligen inte ut något av att bjuda bordet runt, mer än kanske fakta om att de som påstår sig vara mina kompisar kanske i själva verket inte är det.
Jag har stort tålamod med kompisar när det kommer till sådana här saker och fler irriterande moment inom vänskap, som det här med att inte höra av sig (speciellt om man har pojkvän) eller som den tröst man kan vara 3 på natten, eller när polaren är full och kastar sig över en med en knytnäve pga vrede som inte ens grundar sig på mig, nötandet om pojkvänner hit och dit, besvikelse hit och dit MEN TYVÄRR, bägaren skall rinna över någon gång.
Jag försöker verkligen vara en god vän, men samtidigt, om de är mina riktiga vänner måste de kunna ta att jag säger åt dem att betala sin egen fika eller det faktum att jag FAKTISKT inte orkar höra mer tjat eller blir besviken när man inte hör av sig på fan flera veckor, för att sedan återkomma när man inte har bättre för sig. Nänänä. Det spelet lämnar jag. DET tycker jag är moraliskt. Antingen så har moralkoppen gått helt åt fanders eller också är det jag. I really don´t know.

Jag lät mig inspireras av Sandras inlägg här, men ack så növädnigt det var att få det ur mig.

Upp i dalen


 I really don´t get this. Jag köpte en ny Ipod nano för ett par veckor sedan och den använde jag flitigt i lördags under resan till Orsa och även idag under studerandet. Så, nu är den död. Det är visst inte batteriet som är slut, för att den jäveln svarar inte på att jag laddar den. Jag vill slänga den i bitar. Happ, måste gå på produktgaranti för jag hade den i fickan hela tiden och den funkade ena minuten men inte andra. Jag orkar inte med självrisker. Har fått betala fan runt tusen spänn redan det här året för mp3n som gått sönder. BAAAAH. Jag behöver ett rum för mig själv där jag kan kasta sönder alla tänkbara glasprylar, för nu är jag irriterad.
 Annars? Det är kallt. Jag får låna en jacka av syrran som får mig att känna mig som en buffel. Den gör mig så rund att jag knappt tar mig in på en vanlig liten toalett. Kommer fan knappt in genom dörren.
Igår träffade jag Hanna och hon bjöd på middag. JÄVLIGT god kycklinggryta gjorde hon och det fick mig att äta två gånger (hon insisterade) och det gjorde att det blev waaaay to much for me och naveln var på väg att lämna mig. Jag hörde nog hur det knackade under tröjan.
På tal om mat, nu är middagen klart. Fisk. Det ska tydligen vara bra för hjärnan. Kan jag behöva när jag ska studera en hel bok om bilar (mitt intresse) Ehum.

Ey, knolla din morsa


 Jag har anlänt Orsa. Resan gick bra men det finns vissa saker man måste stå ut med; som Sj:s hårda stolar. De som får röven att somna och kännas som ett myrbo i brallan. Man har oftast ont flera timmar efteråt.
Det var lite kallare här än jag trodde, så det är tur som fan att syrran bor här och har samma storlek på kläderna som jag, så att jag kan sno skoteroverallen av henne.
Syrran och Fredrik har världens sötaste hundvalp hemma. En "the mask"-hund. Den sitter i mitt knä nu och sover. När jag ser bebisdjur, smälter jag.
Gane skjutsade in mig till stationen igår, han insisterade, och på vägen dit åkte en bil framför oss och den åkte jävligt sakta (jag åker med en turk, det är 200/h som gäller), så Gane frågade mig om jag tror att det är en svartskalle som kör den andra bilen. Nej, sa jag. De kör alltid fortast. Då skrattade han och sa; "Precis." Vad fan är det för något då, frågade han. Jag tror att det är en gammal gubbe som kör, sa jag. Sen passerade vi bilen så att vi kunde se efter föraren. Så Gane tittade mer in i den bilen än på vägen och efter en stund säger han; "Aha, det var en flintskallig." Sen skrattade han ljuvligt. Han är 60 år och ändå alltid som speedad som en dampunge på socker. Jag framstår alltid som gammal i hans sällskap. But GOD, jag gillar dem verkligen.

Belas hjältar #2


 Jag har dragit upp diverse snyggingar ett antal gånger förr, men jag glömmer alltid flera personer och nu har jag kommit på någon som är grymt het. Rafael Edholm.

 

Jag vet inte vad det är med den mannen, men sex appeal upp i dalen.
Det lustiga är att när jag ser över vilka män som attraherar mig, är de allihopa i över 40 års åldern. Det måste bero att killar inte blir "män" förrän efter 30. Innan det är de söta pojkar och det är också något jag gillar lika mycket som senap på gröten. Inte alls, vill säga. Småpojkar får stanna hos småflickor.
Johnny Depp också förstås, men det är onödigt att nämna honom för att han är så självklar. (Kolla, han ser ut som en väskryckare)
Lenny Kravitz har också något som tilltalar mig, fast han är egentligen inte så snygg. Han är bara het.
Brad Pitt är fan inte så snygg som han var då på den tiden han gjorde succé i Thelma and Louise. Nej. Han går fetbort.
Fan, hjälp mig att komma på fler snyggingar som inte alltid kommer på tal.

Orlando Blom? HAHAHA. Han ser ut som något jag skulle kunna hacka i bitar och lägga i hundskålen. Likaså gäller Matthew McCartney. *hulkar*

As simple as thatÅrets festbild, helt klart.
Fan, jag är sämst på att ta bilder när det väl är något. Tar jag fram kameran, tar jag ett kort och sen stoppar jag undan skiten. Däremot blir det annat när jag är hemma. Då blir det pooserbilder, men det är så trist. Det är roligare med spontantagna kort men de existerar "typ" inte.
Helt otroligt. Carro till vänster berömde mig för min hy och tyckte att den var fin. Alltså, tack. Det har jag aldrig hört förr.

Jag är en skäggig dam


 "Den där eländiga minen.." Ja, så fort någon plockar upp en kamera åker två fingrar upp och munnen vill slita sig ifrån mitt ansikte. Pluta pluta pluta. Alla har vi konstiga vanor och fixidéer för oss och det där är ett av mina svagare beteenden.
Jag vet ärligt talat inte varför jag gör så. Varför tar du upp pengarna sådär ur din plånbok?Har nyss kommit hem ifrån Bäckebol där jag, Fia och Carro har sprungit runt på IKEA (där jag köpte en papperskorg som jag kan slänga folks skitsnack i också), tagit en kaffe vi fick gratis och sen for vi till Kungälv för att kika runt lite. Sen var det ungefär som att någon slet ur själen på mig och lämnade min kropp att ruttna i bilen så trött som jag var. Helt "stoned".
Jag längtar till senare ikväll, så att jag kan frossa ostmackor och te. Oh my, vad gott! *dreglar*
Happ, blev ingen resa till Orsa imorgon i alla fall. Hoppas på lördag då. Aldrig att jag betalar en tusenlapp för det. Pff, jag skrattar SJ rakt i ansiktet åt deras korkade priser och inte fan har de vett å skämmas heller. Morans..

Miss red


 Min rekryterare ringde alldeles nyss och det är morgon, så min traktorröst skrämde väl henne, så hon frågade om hon väckte mig. Nej, sa jag. Det är bara min morgonröst som spökar. Kära någon, klockan är halv tio och då sover man inte. Eller jag gör det åtminstone inte.
Hur som helst, hon ville att jag skulle jobba hos en farbror över natten och det lät jätteroligt. Sen ville hon att jag skulle jobba söndag natt också, sen även flera pass nästa vecka och då var jag ju tvungen att påminna henne om att jag skulle till Orsa och plugga till körkortet. Det tog verkligen emot att säga det. Då hade hon ju förstås glömt det, så hon tyckte kanske att det var dumt att ta in mig bara för i natt, eftersom att jag nästa gång jag jobbar isåfall måste jobba själv och att det kanske kan bli svårt eftersom att det dröjer tre veckor innan jag kommer hem hit igen och att komma ihåg allt på bara en gångs introduktion på tre veckor. Jag känner förstås att jag skulle klara det. Man lägger viktiga saker på minnet och resten väljer man selektivt bort. Fast jag förstod vad hon menade. Då är det kanske bättre att ta in någon annan så länge jag är borta och så får jag riktig introduktion när jag kommer tillbaka.
Jag gillar verkligen den här tjejen, för att hon är astrevlig och ser min kompetens inom yrket. Hon vill att jag ska jobba för dem. Hon är utbildad psykolog också och dem kan man icke lura. Alltså är jag inte så evil after all.
Hon skulle ringa tillbaka, så vi får se hur saker och ting ter sig. Jag är ialla fall glad över att ha "fått in en fot" någonstans med något som jag snackat om att jag vill jobba med. Vill jag göra något, så ser jag till att fixa det. Livet är alldeles för kort för att hela tiden skjuta upp saker och ting. Lika bra att få det gjort.
Som jag har sagt hela tiden; jag ska bo i Göteborg, bli personlig assistent och ta mitt körkort innan årets slut och jag tänker jävlar anamma plugga tills hjärnan ligger som trolldeg i teoriboken och körkortet i plånboken.
Det här är en sida hos mig själv som jag är stolt över; att jag räds inte att ta mig an nya utmaningar.


Sex, drugs and .. Aj fan, en dörrkarm.


 Jag har funderat över en sak angående bloggar. Jag anar att vissa läser t ex min blogg, för att de tror att jag ska skriva något dumt om dem. Att jag antingen skriver ut ett namn (vilket jag aldrig gör av principskäl) eller skriver något kryptiskt som någon ska känna sig träffas av. Alltså, är det anledningen till varför folk läser min blogg, känns det för mig jävligt tråkigt i tanke på att min avsikt med att skriva i första hand är för att ventilera tankarna som flöder som smält ost i huvudet på mig. Isåfall är det för er bortkastad tid, egentligen, för att har jag en oplockad gås med dig kommer jag att ta det personligen mellan fyra ögon och behöver inte alls "tala ut" på nätet. Det känns lite.. blöja. Larvigt och okonkret.
Även om jag ibland kan skriva kryptiska saker, är det för att jag vill rensa skallen och inte i syfte om att som en skytte försöka träffa någon med en vredes-pil.
Hur som haver, jag fikade för en stund sedan med Juha, killen jag inte träffat innan och han var astrevlig. Lätt att prata med och avbryter mig inte mitt i meningarna. Tack, den sortens människor är så gott som utdöda.

Annars har jag pratat med Hillevi idag och saker ordnade upp sig. Ska försöka stanna i Orsa till den 7:e dec istället, för att kunna finnas på plats till Hillevis 20 års dag. Och jag har ändå inget att passa.

Just nu gör jag crepês och det ska bli spännande att se hur de blir, för det är första gången jag ger mig på det och jag improviserar med ingredienserna. Tja, antingen blir det succé eller total flopp. Å andra sidan är matlagning min grej, så det bör inte vara några problem. Det är värre med bakning. Herregud, till människa att vara dålig på bakning. Jag är fan skam för kvinnofolket som i princip föddes med slev, bullformar och kavel. Men som sagt, ibland undrar jag om barnmorskan gjorde ett misstag som sa att det blev en flicka.

Cryin' like a bitch


 Jag funderar på om jag ska dra till Orsa redan i helgen, beroende på vad biljetterna ligger på. Ska försöka få tag i billiga sista-minuten-biljetter som slipper göra hål i plånboken. Jag kommer att bli i Orsa nästan tre veckor. Det kommer att kräva inre styrka för att ta sig dit så snabbt igen. Det är ingen semester, utan jag gör det i det stora hela för körkortet. Fast jag ska ändå ta en öl eller fem med Sandra, träffa Jonas, båda Hannorna och vinka till alla mysiga gamla på Orsagården.
 Den här gången ska jag dock hälsa på mormor. God, I miss her. Ingen gör pannkakor, kycklinggryta eller småkakor till jul som henne. Jag funderar på vad jag ska köpa i julklapp åt henne. Funderar på en söt, varm babyrosa kofta. Det passar hennes vita hår. Hon är ju så frosun.
"Har du vattn i båtn? Har du hunni bunni hunn?"

Intervjun har jag gått igenom. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är kommer isåfall bli en väldigt avancerat uppgift att ta mig an och jag är fan inte säker på att jag kommer att klara det. Det klickade mellan mig och personen men tack vare hennes hjärnskada går hon igenom saker och utvecklas på ett plan som jag skulle lämpas om jag hade haft mer utbildning. Så tycker jag själv. Jag vill inte begå misstag eller inte hinna ifatt henne och därför tror jag att jag är för ung för henne. Tänka sig att jag kommit i underfund med att man som ung fan är långt ifrån mogen att jobba med vad som helst inom "jobb utan krav". Även om jag är undersköterska, har jag förbannat mycket mer att lära mig och definitivt om utveckling. I really don´t know what to do. Jag måste sova på detta.

Varje dag, rider omkring..

PATRICK BATEMAN


 Wow, jag beställde biljetter till Stockholm den 8 januari igår för 25 kronor. Så tur & retur kostade resan mig en femtio-lapp. Herregud, det är inga pengar. Hur kunde det vara så billigt? Ja, medlem i SJ va. Då har de ett erbjudande just nu, alla resor 25 kronor styck. Åldersdiskriminering till på köpet, för att det är bara yngre eller äldre som åker på det priset.

Just, och far min har visst dejtat någon. Han undanhöll den viktiga informationen ett par dagar innan jag tog honom på bar gärning när jag ringde honom i lördags morse och frågade vad han gjorde. Han var i Östersund med en brud, sa han. WHAT?! Så jag fnissade till och sa att jag ville höra alla detaljer sen. Ja, eller inte alla detaljer men de väsentliga.

Och det är minsann pirrigt i magen hära, inför intervjuhelvetet. Jag känner mig lätt som en fjäder och det är nästan svårt att hålla sig på mattan.
Förrsten, apropå helt andra hästar.. Igår hade jag en sådan där "oturs"-dag. Först när jag och Carro ätit klart på en restaurang skulle vi gå därifrån och öppnade dörren. Jag var precis utanför då dörren med en jävla fart slog till bakom mig och slog till mig ryggen att jag for förbi sjumilaskogen, typ. Fan vad jag skrattade av ren förvåning.
Nästa gång var vi inne i Nordstan och skulle precis gå in då jag var mellan dörrkarmarna och dörren stängs igen med samma fart som den på restaurangen. Den slog till mig, fast den här gången framifrån och jag fick nästan känningar i axeln. Jag fattar inte,  dörrjävlarna kan ju fan DÖDA någon. Därför känner jag att jag borde bättra på min karma och jag är faktiskt på väg..

These arms are snakes


 Vi ska inte börja med att tala om dagens väder. Jag bor i Göteborg och det innefattar till den största delen bara av regn och blåst. Här är det minsann ingen idé att fixa håret och därför använder jag flitigt min mysse.
Hur som helst har jag varit på stan och lunchat med Caroo ifrån Mora som jag började snackade med i helgen. Härligt att få höra tvättäkta dalmål mitt i alla sjömäns grötsvenska; "Äru gooo äller?" Fast göteborgare är trevliga och roliga. Vem fan behöver ett gym när man kan skratta fram magrutor och ändå äta kakor mellan varven? Inte jag.
 Efter lunchen for jag hem och drack kaffe med underbara Gane pane. Sen for jag och Mattias för en simtur. Ja, alla hade tänkt som oss idag. "Vi går inte dit förrän senare, då är det säkert inte så mycket folk där." Tjena mittbena. Jag har haft fel förr och det hade jag igen. Så motionssim fick vi oss minsann. Jo, pga allt folk som simmade i en lägre takt och skapade trafik i vattnet, tvingade oss att flaxa med armarna för kung och fosterland för att inte drunkna. Och där simmar också 70 åriga tanter med permanentat hår med halva ansiktet under utan för att vattnet inte orkar bära dem och sen flåsar de. Jag förbereder mig för likvak.
Så nu är jag helt slut. Kaputt. Finito.
Imorgon har jag fullt upp, igen. Fika med den okände mannen, arbetsintervju number two, steka pannkakor och göra crepês.
I´m happy.

Eco Queen


 Oh my god, jag har hittat en tidning som gjorde mig helt extas. Eco Queen heter den med asballa tips på vintage och second hand. Man får säga vad man vill om second hand, men där kan vi snacka fynd. Därför fanns massa tips på olika ställen, för min del i Göteborg, och ska minsann gå en sväng på stan i veckan och kolla om jag hittar något fint. Jag har alltid varit intresserad av second hand, men det blir aldrig av att gå in en sådan butik för att man alltid i slutändan av en shoppingtur, olyckligtvis hamnar på samma gamla vanliga H&M eller BikBok. Boring. Där hittar man sällan egendomliga kläder med stil som ingen annan har.
Dessutom har jag alltid tyckt om sortering och tycker absolut att kompostering är ett måste. Det är en sådan grej som det borde vara lag på. Jag är dålig på plast och papp-förpackningar och de hamnar ofta i samma påse men glas och aluminium, andra diverse sorteringsobjekt brukar jag vara flitig med. Det stör mig dessutom att alla inte gör likadant.
WOW, jag är helt kär i ECO-grejen egentligen och jag fattar inte varför jag varit så negativ mot det egentligen. SJÄLVKLART ska man sortera. Vad är det att tjaffsa om?
 Min dröm var länge att få bo i en liten stuga ute på landet, själv och odla mina egna grönsaker och kryddor (framförallt). Springa runt i min lilla trädgård (fast jag egentligen inte kan någonting om trädgårdar) och klappa katten mellan varven. Det var min DRÖM.
Min dröm idag är att få bo i en lägenhet men ändå sortera saker väl, odla egna kryddor och vara ECO. Faktiskt. Jag ska uppfylla dem när jag får ett helt eget boende, när jag själv avgöra allt hurvida mina sorteringslådor ska se ut och så vidare. Lika viktigt är detta som jag tycker att man INTE bygger varuberg i affären och att man ALLTID bör vända streckkoden mot "bipen".PEPP!
Och jag glömde nämna på Nathalie Portman som en av världens vackraste kvinnor. Hon är dessutom ECO och vegan. Det är lite småhäftigt. Hon hade kunnat vara min förebild, men nu äter jag kött och älskar det.

Den klassiska svenska mannen


 Gane och Maja var på möte häromdagen angående gården här utanför, om det ska bli fotbollsmål och en grill här utanför. Då var det tydligen ett gäng tanter som protesterade mot detta och Gane blev sur för att "kärringarna" var så elaka mot barnen. Så han sa; "De jefla kärringarna skolle haft fest och tagit den piller och sen hajdo." OH MY GOD, jag dog när han sa det. HAHA.
Nyss gjorde jag pannkakor, för att jag dyrt och heligt hade lovat honom det och han säger: "Mmm, vad de är goda duu. Den är krispig och Mmm, onderbart! Fyfan vad do er doktig tjejjen".
Vägen till mannens hjärta är magen, eller hur var det?

Angående män, så är jag sugen på att prova en helt vanlig, hederlig svensk att dejta. Killen som har Johan Hult ifrån Fucking Åmål som idol och ägnar en viss tid framför sport på tv och gillar öl.
Då kan man servera honom mat mellan varven, ligga lite och se på medan hans muskler växer då han ägnar en hel del tid på gymet. Voren't de kul, så säg.
Fast den svenska killen må låta som en mansgris, men egentligen är han lite mer ödmjuk än de flesta. Nej tack till ohyffsade människor.
Har kommit i underfund med att ytliga snubbar som lägger ner tid på kläder och utseende lite utöver det normala, är jävligt tråkiga och opersonliga.
Jag tänker inte slåss om badrummet med en kille.
Parfym-mässigt gillar jag den där sportiga, friska eller Hugo Boss. Rawr. En doft kan få mig knäsvag och det är viktigt att lukta gott.

Klart som korvspad att kvinnan ska avskedas


 Jag läste nyss en artikel ifrån Orsa kommun, där en kvinna som betett sig olämpligt mot de gamla på ett äldreboende har blivit avskedad och nu blir Orsa kommun stämd på 150 000 kronor för detta. Vad är det för fel på folk? Kan man inte arbeta under normala empatiska och moraliska omständigheter, så är man inte lämplig för jobbet. Våra äldre har redan fått en lägre standard med indragning på personal, outbildad personal inom vikarie-poolen och tidsbristen för oss som jobbar med dem där vi inte alltid hinner med underhållning som exempelvis sång, promenad och dylikt.
Jag försöker själv göra allt jag kan för att mina gamla ska få bästa vård och jag finner det helt oacceptabelt att bete sig illa mot de gamla eller människor överhuvudtaget inom vården. Det är inte vad man är kvalificerad för.
Personen i fråga ska inte få komma tillbaka och jag kan inte göra annat än att hålla med Orsa kommun i detta.
Man få ta seden dit den kommer, och så är det bara. Man måste vara konsekvent.

http://aldreomsorgsbloggen.se/content/?p=1367Mormor <3

En pitt, en pung på en kung


 Gårdagens bravader: jag och Fia drog på inflyttningsfest i en studentkorridor och där fanns trevliga människor att prata med. Först några snubbar jag knappt la märke till, sen ett par ifrån Mora/Älvdalen som visade sig vara släkt med syrrans karl och sen fortsatte konversationen under hela kvällen om folk vi känner osv. Vi hade mer gemensamt än jag trodde och har helt plötsligt funnit nya vänner i från samma rötter. Löjligt att få behöva åka till Göteborg för att hitta dem, men roligt.
Sen fanns där också ett annat par som var trevliga men var väldigt "rosor och blad, fint sex". You know, festens hörnsittare som i princip bara hånglar och har sig (get a rooooom).
Vi drog vidare ut till Avenyn (I really don´t like this place) där det vimlade av allt folk man en vanlig måndag under en lång fika sitter och spyr galla över. Små brats med fula frisyrer, dyra kläder, läderstövlar och parfymer som påminner mig om gamla gympadojjor. Och mitt på Avenyn får Fia för sig att gå lite före alla andra och ha en helt egen stressfest om att snabbt komma fram till en krogkö som inte innebär en väntan på miljarder år.
Så hon gick rakt in i en folkmassa och helt plötsligt försvann hon och jag fann henne ganska snart på backen, då hon precis snubblat över en tax. Hon hade munnen wide open och tittade helt förbryllat på allt folk som tittade på henne, ställer sig upp och säger först ingenting men så småning om: "Alltså, vad fan sa ingen att den var där?" Och jag tänkte: Men Fia, vad ska jag säga? Hon såg ju ut att vara påväg att invardera Polen med de där stegen och om så Hitler stog ivägen för henne, hade hon aldrig tagit någon notis om honom, så hur ska hon kunna se den lilla skiten till hund? Och givetvis är de jävlarna så avlånga att de kan få vem som helst att trilla på stjärten. Men jag kommer sent glömma Fias min när den taxen fällde henne, för hon trillade inte med ett hårt slag utan snarare som ett spagetti över hunden och vidare på marken. Måste bli årets händelse.

Jag har aldrig.. Har du?


 Det finns så många konstiga människor med fixidéer och konstiga beteenden. Därför vill jag veta, utav följande som jag aldrig har gjort, om någon annan har det. För vissa saker gör man bara inte, men var så säker på att det förekommer.

Jag har aldrig:

1. Ätit mat på toaletten.
2. Spytt över ett matbord.
3. Sniffat soja.
4. Ollat något (vore fantastiskt om jag kunnat det i tanke på mitt kön).
5. Smakat på mitt eget piss.
6. Haft blöjsex.
7. Stoppat en snus i anus.
8. Doppat en tampong i sprit och haft den under armhålan.
9. Eldat pengar.
10. Jag har aldrig druckit slattar på krogen.

Och så vidare. Kan ni komma på fler sjuka grejer, som kan vara roliga att dra upp? Jag vill verkligen att någon ska kunna förvåna mig. Det är inte många som kan det och därför vill jag hitta den som kan.

In my anus


 En gammal fobi har gjort sig påmind igen och det är lite krävande. För det är inte bara löjligt utan det är ohyffsat.
Handfobi. Det måste ha med mitt jobb att göra. Där tvättar vi händerna miljoner gånger om dagen och spriten använder jag flitigt. Så fort någon sträcker fram en hand, blir jag nervös och börjar svettas. Jag blir obekväm och förvirrad. Jag vet inte vart människorna har haft sina händer och om de har tvättat dem eller inte.
Det absolut första jag gör på morgonen är att tvätta händerna. Jag menar, under natten kan det ha kliat i anus och av mänsklig instinkt kanske jag har kliat tillbaka. Who knows? Då vill jag inte ha de baskeluskerna i min kaffekopp. Även om det är ifrån mig, så är anus inget trevligt ställe att parta på.
Och när en nyhet raporterade att vi årligen skakar hand med ungefär 11 kvinnor som inte har tvättat händerna efter en stund av onani, gick en obehaglig rysning genom kroppen. Alla handtag, pengar, bussknappar och saker vi tar i har varit med om saker vi inte ens kan drömma om.
Och sen biter vi på naglarna. Det om något är väl motbjudande. Människor med extremt korta naglar såväl med enorma sår runt fingrarna kan tänkas vara ett av det värsta jag vet. Jag biter. I tristess eller nervositet kan jag tugga, tugga, tugga men det ska jag banne mig sluta med. Annars vore det skandal att sitta här och klaga. Just ja, jag var ju en hycklare men allt har sitt slut. Ingenting varar för evigt.
Sen ska jag komma till yttligare en sak som är något som alla inte tänker på. Nagelbitare får flisor som kan göra REJÄLT jävla ont om någon kanske utför någon form av sex med händerna, innanför diverse köttgrottor så kan det vara värt att kolla upp de hemska knivarna till naglar or else I must call Freddy Kreuger, för att han kanske vill ha tillbaka sina vapen.
Mjo, kan vara värt att tänka på som sagt. Men äh, det lär väl folk ha glömt imorgon i samma stund som ni simmar i den runda skålen.

Funny how quick the milk turns sour


 Oh my god. Den här världen är verkligen liten. 9 miljoner invånare bara i Sverige och ändå kan man tycka att man på stan möter samma människor over and over again. Folk chattar med alla, sen kan det visa sig att ett ex flörtar och snackar med en tjej som flörtade med en annan kille jag hängde ihop med en liten stund. Samma jävla brud som själv kommer ifrån Växsjö men har spridit sin os i helt andra kommuner. Det roliga är; att jag fick själv träffa henne när hon smetade sig på en kille som jag träffade en ytterst liten sväng (för att avståndet var löjligt stort) då jag befann mig i en annan del av Sverige. Ey brewden, akta dina fingrar. Hon gillade inte mig. Hah, tror jag det. Men lika barn, leka bäst.
 Mamma har en vännina som också bor i Östersund. Hon heter Lena-Marie. Hon träffade en snubbe ett par år men som hon anade var otrogen mot henne. Hon kunde dock aldrig bevisa något riktigt. Så, mamma fick alltid höra om den här snubben men trots att de bor i samma kommun har de aldrig träffat varandra på riktigt. Mamma har bara sett honom på kort. Strax därefter åker jag, mamma och syrran till Mexico och vem möter vi inte om inte den här snubben som Lena-Marie alltid snackat om? MITT I fucking Mexico, på en liten sketen gågata. Han var ju där såklart på semester med en annan tjej.
 Jag lärde känna en tjej ifrån Motala för många år sen, när jag var runt 11 år. Hon hette Malin. Vi hade lite småkontakt under åren men nu pratar vi inte. Däremot åkte vi till Brasilien när jag var 16 (?) och träffade en familj som var ifrån Linköping och de var fyra syskon som vi hängde med, varav två killar. En kille var i min ålder och limmade som fan på syrran och den yngre lille paddan på något år yngre än mig, fastnade för mig. Ja, så vi var i Brasilien i två veckor och snackade mycket med de här människorna. Vi bytte nummer och så vidare. En dag, några veckor senare, ringer de upp mig och säger; "Vänta, du ska få prata med någon." Min reaktion var såklart "Okej?" På andra sidan luren befinner sig Malin som jag nämnde. Ja, då känner de varandra och det hela var bara jävligt supermärkligt.
VILKA ÄR ODDSEN?! Seriöst, av 9 miljoner människor och en liten plutt från Orsa kan uppleva slumpmässiga tappa-hakan-grejer från hela världen.
Och det hela lär inte sluta här. Det kommer säkert mer.

Matlagning, sånt känner jag på 100 meters håll


 Igår gjorde jag köttfärsbiffar med mozarellaost, soltorkade tomater och basilika. Till det blev det potatäter (som min käre serb Gane äter miljoner av) och den underbara sås som blir av skyn. "Nam nam".
Igår bar jag hem två tunga matkassar som har resulterat ut i två gigantiska muskelknölar på vardera skuldra. Pappa, jag vill ha en massagestol i julklapp. Du kan säkert söka bidrag hos Kungen om du inte kan hova in 36.000 bara sådär. Men du har säkert pengar som växer på dina krukväxter.

Har också kommit på yttligare en sak som jag har svårt att acceptera och som har med tjejer att göra, är den här vänskapen som övergår till något nästan obefintligt när de skaffar en partner. Att bli en toffel är väl det värsta tänkbara för min del. Så fort det kommer till killar, lämnar de en i sticket och man ser knappt skymten av dem längre. So much for friendship. Killkompisar dock, brukar vara rätt generösa med sin tid även om de har tjej MEN då ska flickhelvetet säga att det är "oacceptabelt" att han umgås med mig för att jag är tjej. Se, finns ingen anledning att gilla tjejer. Så med en rad ursäkter, väl inpacketerade och kryptiska meningar säger brudarna att deras killar inte får umgås med tjejkompisar. De säger förstås det aldrig rätt ut att killarna inte får det, men alla kan det där snacket utan och innan. Även jag.
Därav min stora kompisskara av det manliga könet, för hur det än är så är killar oftast mer lojala och snackar inte ens hälften så mycket skit som en brud. De är mer konkreta. Tjejer är hycklare.
OCH SJÄLVFALLET finns det undantag, innan någon får bryt och kastar vatten över mig. Fast gör det gärna ändå. Just for fun. Jag är ändå uttråkad.


LEAVE MY ALONE, YOU FUCK


 Förresten glömde jag ju nämnde vad det på Helgon gälle, och det var en dagboksinlägg jag skrev för en tid sedan. Det var det roade mig så pass.
Och jag nämnde för bara ett par dagar sedan att folk stalkar mig på internet. Ja, jag spärrar dem en efter en för att se om det dyker upp nya. Och det gör det. Så fort jag spärrar någon, dyker det snabbt upp ett nytt namn. Alltså, det börjar bli jävligt irriterande, för att det sitter en feg liten jävla hemorrojd där ute och törs fan inte stå för vem det är och vad den vill mitt liv. Som sagt, väntar den sig något speciellt? Om jag flörtar med folk på nätet? Ah, come on me. Jag vill ha "the real stuff", så cybersex or whatever är inte riktigt min kopp te. Så de som finns i min gästbok är enbart för tidsfördriv i stundens tristess, nothing else. Och cybersex skulle isåfall ändå komma via mejl och den kommer de inte åt. LÄGG inte ner onödig tid på att leta efter något, jag är rädd att du kommer att bli mycket besviken, för det finns inget att hitta.
Men peace out förfan.

Jag skulle öla med en snubbe igår, men jag fick ju den där dödssmärtan i huvudet som gjorde att jag la mig runt 20 snåret och somnade till en film (vilket i mitt vanliga dödliga liv är i princip omöjligt). Jag förstår inte att människor kan somna med musik eller något. Fan, så fort det kommer en låt kan jag inte ligga still utan måste rycka med musiken. Ingen somnar väl på det? Förutom tystnad, vill jag ha totalt jävla mörker. Inte ens en stjärna på himlen ska få lysa.
Som e' ska va.

belababy

STJÄRTHAKA!

Var nöjd med..

 
allt som livet ger och allting som du kring dig ser. Glöm bort bekymmer, sorger och besvär.
Det kittlar dödsskönt i kistan, sa Balou.
Come on me, folks. Upp med humöret lite. Hösten är inte så jävla hemsk som ni tror. Allt blir vad ni gör det till. Ni ser problem ni inte har. Vill ni ha problem eller what´s the deal? Och grubbla över relationer som avslutades ages ago.. Är det värt att spilla tid på det, verkligen? Happ, gör´t då för fan. Det är inte synd om er. Ni har bestämt er för att lida. Suffer then.
 Drygaste låt ever, måste vara "på tunnelbanan" av Doktor Kosmos. Gah. "Hej, jag är fet men sportar ändå." "Hej, jag går runt med alla verktyg i en plasthink för att verka händig." Den är så förbannat dryg och provokativ. Blä.

Så, hur gick intervjun? Jovars. Den gick bra, jag anar dock att jag måste ta extraknäck vid sidan av detta för att få ihop rätt antal timmar men annars äre lugnt. Tur att personen i fråga bor i Lundby, vilket är nära mig. Och det kan tänkas att jag får yttligare en person. Vi ska allt se. Men de var intresserad av att jag valt psykiatri i skolan och gått min praktik på underbara Säters sjukhus: Skönvik. Det är min dröm att få jobba där. Fast Säter i sig är min mardöm.
Jag tror att det kommer att gå bra. De var som sagt imponerad av min insats i intervjun.Jag i ett nötskal


 HAHA, jag skulle gå ner och tvätta i källaren och fick två nycklar av Gane innan han åkte iväg och gjorde Gud vet vad. Oftast när han är borta, är han det i några timmar.
Så, jag gick ut genom dörren och tog mina saker I MORGONROCK, spretigt hår och två nycklar. Stängde igen dörren med autolås och jaha. Jag har ingen nyckel in. Jag har fel nyckel till lägenheten. PANIK. Så jag sprang ner till grannen, bad om numret till Gane, vilket var fel nummer. Sen fick jag tack och lov tag i Maja, som ringde Gane och han kom nyss för att släppa in mig. Han såg lite bister ut. "Vad fan, jag körde tvåhondra i timmen duu". Fast han är egentligen itne arg, för han sitter nu hos grannen och dricker kaffe.
Jag skrattade och var generad jävlar anamma. VARFÖR händer sådana här saker mig? Kommer tur, kommer otur. Och en olycka kommer sällan ensam, så vad ska hända härnäst? Att tvätten jag la i nyss kommer att flytta runt i hela källaren..

GE MIG EN LYCKOSPARK I RÖVEN


 Äntligen! Mina böner är hörda. Imorgon ska jag på anställningsintervju som personlig assistent i Västra Frölunda, vilket är en bit bort men det SKITER jag i. Och jag hoppas att jag fixar detta nu. Det vore en ren lögn om skulle påstå att jag har nerver av stål men jag vet dock vart på jorden jag står och vad jag klarar av, så oavsett hur nervös jag kommer vara och hur mycket jag vill bajsa ner stolen så vet jag att mitt jobb som undersköterska klarar jag.
Önska mig inte lycka till, för det betyder otur.
Imorgon ska jag ut och ta en öl med en helt okänd man. Allt för att införskaffa sig kamrater. Måtte jag fixa körkortet sen när jag kommer till Orsa. Då vet jag att det är fucking min tur nu och att vinden HAR vänt!

Den här bjuder jag på:


My own Freddy Kreuger


 I natt drömde jag att en viss person velade runt uti våran vänskap och sa att det inte var värt det och blabla. Så i morse, när jag vaknade, var jag arg som en flodhäst med nageltrång. Och i drömmen sa jag ett par väl valda ord, svor och hade mig. Mitt vokabulär i vrede är fan utsökt.
Och drömmen vill få mitt psyke att fatta en sak vilket jag kanske har gjort. Jag vill bara undgå människan, för It´s all waste of time. Det finns alldeles för mycket som inte är tillrättat efter en rad missförstånd och velande. Det går fan inte att laga. Men jag är glad som försökte. Jag ska inte sticka under stolen med att jag är ledsen över det, för att jag ville verkligen. Det går dock inte om den andre inte vill men jag tror nog även att vi båda är lika mycket hycklare.

MITT HERRSKAP; jag har teoriprov den 4 december och uppkörning den 16:e. Detta innebär att jag kommer att infinna mig i Orsa/Mora kommun mellan 18:e november till 5:e december. Måtte jag klara detta, annars blir döden min sista utväg. Det vore själva fan om man inte skulle få ett körkort när idioter i Orsa får det.


Det här är Gane. Säg hej till Gane!

Purple rain


 Idag mötte jag Sofia på stan, som sagt, och tog en välförtjänt fika. Jag gillar hösten när den är stillsam, men så fort det blåser eller regnar vill jag bara att någon ska öppna dörren till paradiset där jag kan njuta av lite annat än den gråaktiga ångestmassan. Vedervärdigt. Och idag behövde jag inte be om nåd. Vädret var helt okej.
Vi sprang runt på stan och jag hittade årets snyggaste jeans. Fanns de i min storlek? Ah, kom igen. Vad trodde jag på? Tur? Haha, in my ass. Fast det hade å andra sidan inte spelat någon roll, för jag hade inte haft råd anyway. But still..
 Sedan har jag möblerat om här lite. Ja, jag har bott här i två veckor och har redan börjat. Det blev mycket bättre nu. Innan fanns fan inte plats för varken mig eller något annat.
HAHA, vi skulle bära upp några saker (jag och Maja) när jag tog en stor påse med kartonger i ena handen och skulle gå upp till lägenhet, då jag slog i hela påsen i trappräcket och for med en jävla fart in i väggen. Hur svårt kan det vara att rubba en 1.78 lång människa på 64 kg när man själv är gjord av enbart kartong? Det måste ha sett så jävla fjantigt ut att jag inte kan sluta skratta när jag tänker på det. Stor i orden, liten på jorden.Du har rätt.. Det var mig en skitig spegel.

In vino veritas


 Jag ringde nyss min käre körskolelärare Åke Båke och bad honom kolla upp teoritider, halkbana och uppkörning för nu jävlar ska jag ha körkortet innan jag uppnår pensionärsåldern. Om vi en dag ska flyga runt i en värld som i the fifth element, så vill jag vara beredd. Annars kan det sluta bra jävla illa.
Senare idag ska jag möta upp min hederliga vapendragerska Sofia, ta en fika och springa runt för att se folk. På min lista har jag; man utklädd till kvinna. Det måste finnas en sån i Göteborg om det finns i Mora/Orsa.
 Och apropå segelbåtar.. I fredags när vi var på väg hem ifrån allt stoj, kunde jag inte sluta tänka på den klassiska änden av allt vad alkohol har att erbjuda. Först på vägen till bussen möter vi killar som är så packade att de säkert glömt bort i vilken kommun de befinner sig. I en hållplats stod en tjej och en kille, bråkade, skrek och allt vad ett förhållande på fyllan kan innebära. I nästa bås satt en tjej med alldeles för lite kläder på nederdelen av kroppen och grät. Alla hennes kompisar hade sagt att de hatade henne och drutt drutt drutt. Allt är precis som i en gammal saga man fick höra miljarder gånger när man var barn, att oavsett hur gammal man blir så förändras aldrig historien. Kan du inte dricka alkohol, så ge fan i det. Det finns inga ursäkter ens dagen efter, så don´t speak. Man är visst medveten om vad man gör på fyllan.
In vino veritas. Så, ibland kanske det krävs en skvätt av något starkt för att folk ska börja tala sanning för uppenbarligen dyker alla grundläggande utbrott upp i något glas som har med helt alldagliga saker att göra, som man inte klarar av utan gör utlopp för på fyllan. Har folk ingen kurrage? Hur hemskt kan det vara att tala om vad som egentligen gnager en?
Fuck alcohol and fuck you.


A champion


 Efter en diskussion med Sofia, har jag perfekta defintionen av mig själv. Världen står wide open right here, right now och jag konstaterar att jag inte är en VVV-brud. Vad står det för? Villa, volvo, vovve. Inte menat att jag inte skulle kunna vara seriös i ett förhållande utan jag undrar bara om man alltid måste definera sina relationer till folk. Det räcker att man vet vart man har varandra och vet man inte det, så varför ägna tid åt varandra? Då finns där inget samspel och helt plötsligt blev allt väldigt ointressant. När en människa måste definera mig som SIN, är det kört.
Nyckelordet i ett förhållande är frihet och ingen ska någonsin sätta en sk fotboja på mig. Jag tänker inte gå och ligga med grannen, eller killen i korvkiosken. I wouldn´t be with you then, would I? Det är ett bra sätt att skrämma iväg mig på, att alltid vara misstänksam och som en konstapel alltid ha båda ögonen på mig. Lägg av. Det säger mer om dig än vad det säger om mig. Kom ihåg det.
Det här är kanske ett bra sätt att hålla sig ensam på, singel vill menas, för det finns uppenbarligen inga män som tänker förnuftigt utan allt blir i slutändan objektivt. Gå och putsa bilen, krama hamburgaren eller skryt om ditt jobb. Då hittar du säkert en tjej som vill bli din soppslev, men det blir inte jag.
I am who I am. But who the hell are you?Jag försöker uttrycka något här. Eller också är det stjärthosta på gång.

A ceremony to honour the dead


 Bad pappa tända ett ljus för Tommy åt mig, så han tände ett i lyktan som finns där och ett bredvid. Det är en ytterst viktig del för mig att få det gjort och tacka vet jag snälla föräldrar.

Igår kom jag att tänka på allt man har gjort under sina år. Jag var långt ifrån Guds bästa barn men trots det har jag lärt mig av mina konsekvenser.
När jag gick i första eller andra klass på lågstadiet åkte jag för första gången dit för snatteri. Då hade jag och ett par till ändå snattat en hel del innan det. Jag fick utegångsförbud miljarder gånger som barn men då rymde jag. Jag smet många gånger. Vad ska man som förälder göra? Låsa in ungarna i skåp med hänglås? Nej.
Andra gången jag åkte fast för snatteri var ett par år senare, när jag var runt tio år. Vi hade varit på campingen och såg där att en av de röda stugorna där de brukar sälja glass stod öppna. Där inne fanns en box fyllt med glass. Då fyllde vi väskorna och sen såg en jävla kärring oss och vips; där stod en snut. Happ. Ingenting hände mig men tjejerna jag var med var över 15, så de hamnade i rättegång. Vet inte hur det gick.
NÄSTA gång jag höll på att bli haffad var jag i tidigare tonåren, 12-13 år. Fast då anade jag oråd och det hela var på Åhlens i Östersund. Jag kände mig bevakad och släppte det jag tagit men när jag var på väg ut, haffade de mig men de kunde inte hitta något såklart. I´m free.
Ungefär vid samma ålder var jag mycket i Orsa och hängde med folk som brukade gå in på Konsum och stjäla saker. Den gången lyckades vi plocka på oss godis för några hundra. Sen gick vi till Orsaskolan och åt upp allt.
Alla gånger man stulit godis eller smink från andra affärer. Jag slutade nog med det när jag var 15 eller något.
Så innan 15 års ålder stal jag allt jag kom över. Har dock aldrig snott klädesplagg.
Kleptomani?
Och det finns sjukt mer däremellan att förtälja men jag orkar inte sitta och rabbla upp allt.
kom igen, folks. Säg att ni också har stulit något och vad?


Scary shit


 Gårdagen var fullspäckad av danstarmsryck, alkohol och människor. Min utstyrsel var inte särskilt imponerande men jag lyckades se "sjuk" ut. Mission accomplished.
Vi fanns med på en gästlista på Valand, där vi stannade tills klockan blev halv fyra. Väl därinne hände en rad mystiska saker. Jag stod i baren för att vänta in Sofia som var någonstans och skrämde livet ur folk med sina sår och blodiga klänning, då någon blåser mig i nacken. Självfallet trodde jag att det var min vän som återkommit men tji fick jag. Jag vände mig om men där stod bara ett gäng snubbar (så här kan man ju snabbt dra uteslutningsmetoden).
En stund senare stod jag och snackade med en snubbe som var duktig på att teckna, då det from nowhere dök upp en kille och kysste mig på nyckelbenet och försvann igen. Trots att det kändes som att det gick i slowmotion fick jag aldrig syn på vem det var och allt kändes lite Zorro. Han kom och han gick.
 Sofia tvingade upp mig på dansgolvet, där vi hamnade ett par gånger men där får man aldrig chansen att dansa själv utan det ska alltid dyka upp någon och jucka på en. Hej, det här är ingen hundgård. Vänligen passera.
Men i slutet av allt det roliga dansade jag med en snubbe som fan kunde sina moves. Han måste ha varit dansare inom street eller något. Så vi körde en battle-dans. Det var svinkul! Det är inte varje dag jag dansar i varken klänning eller med någon annan, så lite annat än en radda på stan.
Och för att jag skulle hinna med bussen hem kvart i fyra, rusade vi som jet-plan genom Avenyn och missade såklart bussen. Jag fick sova hos Sofia, där vi båda slocknade på soffan lodrätt och vågrätt över varandra. Två timmar senare vaknar jag av att hon sparkar mig ett par gånger och snor täcket. Där gick gränsen. Det finns ingen anledning att knöla runt två pers i en soffa, så jag drog hem sju på morgonen. Det var fan tårta för alla som skulle till jobbet då, att se mig med den utstyrseln en lördagmorgon på väg hem från Gud vet var.
Alla jävla bilder har Soffipropp. Kommer..
 

RSS 2.0