A ceremony to honour the dead


 Bad pappa tända ett ljus för Tommy åt mig, så han tände ett i lyktan som finns där och ett bredvid. Det är en ytterst viktig del för mig att få det gjort och tacka vet jag snälla föräldrar.

Igår kom jag att tänka på allt man har gjort under sina år. Jag var långt ifrån Guds bästa barn men trots det har jag lärt mig av mina konsekvenser.
När jag gick i första eller andra klass på lågstadiet åkte jag för första gången dit för snatteri. Då hade jag och ett par till ändå snattat en hel del innan det. Jag fick utegångsförbud miljarder gånger som barn men då rymde jag. Jag smet många gånger. Vad ska man som förälder göra? Låsa in ungarna i skåp med hänglås? Nej.
Andra gången jag åkte fast för snatteri var ett par år senare, när jag var runt tio år. Vi hade varit på campingen och såg där att en av de röda stugorna där de brukar sälja glass stod öppna. Där inne fanns en box fyllt med glass. Då fyllde vi väskorna och sen såg en jävla kärring oss och vips; där stod en snut. Happ. Ingenting hände mig men tjejerna jag var med var över 15, så de hamnade i rättegång. Vet inte hur det gick.
NÄSTA gång jag höll på att bli haffad var jag i tidigare tonåren, 12-13 år. Fast då anade jag oråd och det hela var på Åhlens i Östersund. Jag kände mig bevakad och släppte det jag tagit men när jag var på väg ut, haffade de mig men de kunde inte hitta något såklart. I´m free.
Ungefär vid samma ålder var jag mycket i Orsa och hängde med folk som brukade gå in på Konsum och stjäla saker. Den gången lyckades vi plocka på oss godis för några hundra. Sen gick vi till Orsaskolan och åt upp allt.
Alla gånger man stulit godis eller smink från andra affärer. Jag slutade nog med det när jag var 15 eller något.
Så innan 15 års ålder stal jag allt jag kom över. Har dock aldrig snott klädesplagg.
Kleptomani?
Och det finns sjukt mer däremellan att förtälja men jag orkar inte sitta och rabbla upp allt.
kom igen, folks. Säg att ni också har stulit något och vad?


Kommentarer
Postat av: Sandra

Godis, och faktiskt kläder, snattade jag i min ungdom. :P Fattig som jag var. :P

2008-11-02 @ 17:26:50
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Berätta hemligheten, hur kan man va så snygg? :)Hur är allt med dig annars för övrigt? :)

Vad har du för dig en förfredag som denna?Själv sitter jag hos Sandra i skrivandets stund :)

2008-11-06 @ 18:39:46
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0