A champion


 Efter en diskussion med Sofia, har jag perfekta defintionen av mig själv. Världen står wide open right here, right now och jag konstaterar att jag inte är en VVV-brud. Vad står det för? Villa, volvo, vovve. Inte menat att jag inte skulle kunna vara seriös i ett förhållande utan jag undrar bara om man alltid måste definera sina relationer till folk. Det räcker att man vet vart man har varandra och vet man inte det, så varför ägna tid åt varandra? Då finns där inget samspel och helt plötsligt blev allt väldigt ointressant. När en människa måste definera mig som SIN, är det kört.
Nyckelordet i ett förhållande är frihet och ingen ska någonsin sätta en sk fotboja på mig. Jag tänker inte gå och ligga med grannen, eller killen i korvkiosken. I wouldn´t be with you then, would I? Det är ett bra sätt att skrämma iväg mig på, att alltid vara misstänksam och som en konstapel alltid ha båda ögonen på mig. Lägg av. Det säger mer om dig än vad det säger om mig. Kom ihåg det.
Det här är kanske ett bra sätt att hålla sig ensam på, singel vill menas, för det finns uppenbarligen inga män som tänker förnuftigt utan allt blir i slutändan objektivt. Gå och putsa bilen, krama hamburgaren eller skryt om ditt jobb. Då hittar du säkert en tjej som vill bli din soppslev, men det blir inte jag.
I am who I am. But who the hell are you?Jag försöker uttrycka något här. Eller också är det stjärthosta på gång.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Bra sagt.

2008-11-03 @ 10:20:57
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0