Cryin' like a bitch


 Jag funderar på om jag ska dra till Orsa redan i helgen, beroende på vad biljetterna ligger på. Ska försöka få tag i billiga sista-minuten-biljetter som slipper göra hål i plånboken. Jag kommer att bli i Orsa nästan tre veckor. Det kommer att kräva inre styrka för att ta sig dit så snabbt igen. Det är ingen semester, utan jag gör det i det stora hela för körkortet. Fast jag ska ändå ta en öl eller fem med Sandra, träffa Jonas, båda Hannorna och vinka till alla mysiga gamla på Orsagården.
 Den här gången ska jag dock hälsa på mormor. God, I miss her. Ingen gör pannkakor, kycklinggryta eller småkakor till jul som henne. Jag funderar på vad jag ska köpa i julklapp åt henne. Funderar på en söt, varm babyrosa kofta. Det passar hennes vita hår. Hon är ju så frosun.
"Har du vattn i båtn? Har du hunni bunni hunn?"

Intervjun har jag gått igenom. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är kommer isåfall bli en väldigt avancerat uppgift att ta mig an och jag är fan inte säker på att jag kommer att klara det. Det klickade mellan mig och personen men tack vare hennes hjärnskada går hon igenom saker och utvecklas på ett plan som jag skulle lämpas om jag hade haft mer utbildning. Så tycker jag själv. Jag vill inte begå misstag eller inte hinna ifatt henne och därför tror jag att jag är för ung för henne. Tänka sig att jag kommit i underfund med att man som ung fan är långt ifrån mogen att jobba med vad som helst inom "jobb utan krav". Även om jag är undersköterska, har jag förbannat mycket mer att lära mig och definitivt om utveckling. I really don´t know what to do. Jag måste sova på detta.

Varje dag, rider omkring..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0