Den klassiska svenska mannen


 Gane och Maja var på möte häromdagen angående gården här utanför, om det ska bli fotbollsmål och en grill här utanför. Då var det tydligen ett gäng tanter som protesterade mot detta och Gane blev sur för att "kärringarna" var så elaka mot barnen. Så han sa; "De jefla kärringarna skolle haft fest och tagit den piller och sen hajdo." OH MY GOD, jag dog när han sa det. HAHA.
Nyss gjorde jag pannkakor, för att jag dyrt och heligt hade lovat honom det och han säger: "Mmm, vad de är goda duu. Den är krispig och Mmm, onderbart! Fyfan vad do er doktig tjejjen".
Vägen till mannens hjärta är magen, eller hur var det?

Angående män, så är jag sugen på att prova en helt vanlig, hederlig svensk att dejta. Killen som har Johan Hult ifrån Fucking Åmål som idol och ägnar en viss tid framför sport på tv och gillar öl.
Då kan man servera honom mat mellan varven, ligga lite och se på medan hans muskler växer då han ägnar en hel del tid på gymet. Voren't de kul, så säg.
Fast den svenska killen må låta som en mansgris, men egentligen är han lite mer ödmjuk än de flesta. Nej tack till ohyffsade människor.
Har kommit i underfund med att ytliga snubbar som lägger ner tid på kläder och utseende lite utöver det normala, är jävligt tråkiga och opersonliga.
Jag tänker inte slåss om badrummet med en kille.
Parfym-mässigt gillar jag den där sportiga, friska eller Hugo Boss. Rawr. En doft kan få mig knäsvag och det är viktigt att lukta gott.

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Sv: Haha, du har så rätt så rätt! Sex ska vara intimt. Det ska finnas närhet, kontakt och förståelse. Annars tycker jag att de lika gärna kan vara. Så som jag skrev i inlägget - snacka om värdelöst.Tack, kul att du gillar inlägget! :)

2008-11-10 @ 18:45:09
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Sandra

Låter som det där stämmer in på en viss dejt du hade häromsistens? :P

2008-11-10 @ 19:52:57
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0