Eco Queen


 Oh my god, jag har hittat en tidning som gjorde mig helt extas. Eco Queen heter den med asballa tips på vintage och second hand. Man får säga vad man vill om second hand, men där kan vi snacka fynd. Därför fanns massa tips på olika ställen, för min del i Göteborg, och ska minsann gå en sväng på stan i veckan och kolla om jag hittar något fint. Jag har alltid varit intresserad av second hand, men det blir aldrig av att gå in en sådan butik för att man alltid i slutändan av en shoppingtur, olyckligtvis hamnar på samma gamla vanliga H&M eller BikBok. Boring. Där hittar man sällan egendomliga kläder med stil som ingen annan har.
Dessutom har jag alltid tyckt om sortering och tycker absolut att kompostering är ett måste. Det är en sådan grej som det borde vara lag på. Jag är dålig på plast och papp-förpackningar och de hamnar ofta i samma påse men glas och aluminium, andra diverse sorteringsobjekt brukar jag vara flitig med. Det stör mig dessutom att alla inte gör likadant.
WOW, jag är helt kär i ECO-grejen egentligen och jag fattar inte varför jag varit så negativ mot det egentligen. SJÄLVKLART ska man sortera. Vad är det att tjaffsa om?
 Min dröm var länge att få bo i en liten stuga ute på landet, själv och odla mina egna grönsaker och kryddor (framförallt). Springa runt i min lilla trädgård (fast jag egentligen inte kan någonting om trädgårdar) och klappa katten mellan varven. Det var min DRÖM.
Min dröm idag är att få bo i en lägenhet men ändå sortera saker väl, odla egna kryddor och vara ECO. Faktiskt. Jag ska uppfylla dem när jag får ett helt eget boende, när jag själv avgöra allt hurvida mina sorteringslådor ska se ut och så vidare. Lika viktigt är detta som jag tycker att man INTE bygger varuberg i affären och att man ALLTID bör vända streckkoden mot "bipen".PEPP!
Och jag glömde nämna på Nathalie Portman som en av världens vackraste kvinnor. Hon är dessutom ECO och vegan. Det är lite småhäftigt. Hon hade kunnat vara min förebild, men nu äter jag kött och älskar det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0