Ey, knolla din morsa


 Jag har anlänt Orsa. Resan gick bra men det finns vissa saker man måste stå ut med; som Sj:s hårda stolar. De som får röven att somna och kännas som ett myrbo i brallan. Man har oftast ont flera timmar efteråt.
Det var lite kallare här än jag trodde, så det är tur som fan att syrran bor här och har samma storlek på kläderna som jag, så att jag kan sno skoteroverallen av henne.
Syrran och Fredrik har världens sötaste hundvalp hemma. En "the mask"-hund. Den sitter i mitt knä nu och sover. När jag ser bebisdjur, smälter jag.
Gane skjutsade in mig till stationen igår, han insisterade, och på vägen dit åkte en bil framför oss och den åkte jävligt sakta (jag åker med en turk, det är 200/h som gäller), så Gane frågade mig om jag tror att det är en svartskalle som kör den andra bilen. Nej, sa jag. De kör alltid fortast. Då skrattade han och sa; "Precis." Vad fan är det för något då, frågade han. Jag tror att det är en gammal gubbe som kör, sa jag. Sen passerade vi bilen så att vi kunde se efter föraren. Så Gane tittade mer in i den bilen än på vägen och efter en stund säger han; "Aha, det var en flintskallig." Sen skrattade han ljuvligt. Han är 60 år och ändå alltid som speedad som en dampunge på socker. Jag framstår alltid som gammal i hans sällskap. But GOD, jag gillar dem verkligen.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hojta till när du är ölsugen, behöver verkligen umgås med någon som inte är en idiot! :)

2008-11-16 @ 19:53:42
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0