Funny how quick the milk turns sour


 Oh my god. Den här världen är verkligen liten. 9 miljoner invånare bara i Sverige och ändå kan man tycka att man på stan möter samma människor over and over again. Folk chattar med alla, sen kan det visa sig att ett ex flörtar och snackar med en tjej som flörtade med en annan kille jag hängde ihop med en liten stund. Samma jävla brud som själv kommer ifrån Växsjö men har spridit sin os i helt andra kommuner. Det roliga är; att jag fick själv träffa henne när hon smetade sig på en kille som jag träffade en ytterst liten sväng (för att avståndet var löjligt stort) då jag befann mig i en annan del av Sverige. Ey brewden, akta dina fingrar. Hon gillade inte mig. Hah, tror jag det. Men lika barn, leka bäst.
 Mamma har en vännina som också bor i Östersund. Hon heter Lena-Marie. Hon träffade en snubbe ett par år men som hon anade var otrogen mot henne. Hon kunde dock aldrig bevisa något riktigt. Så, mamma fick alltid höra om den här snubben men trots att de bor i samma kommun har de aldrig träffat varandra på riktigt. Mamma har bara sett honom på kort. Strax därefter åker jag, mamma och syrran till Mexico och vem möter vi inte om inte den här snubben som Lena-Marie alltid snackat om? MITT I fucking Mexico, på en liten sketen gågata. Han var ju där såklart på semester med en annan tjej.
 Jag lärde känna en tjej ifrån Motala för många år sen, när jag var runt 11 år. Hon hette Malin. Vi hade lite småkontakt under åren men nu pratar vi inte. Däremot åkte vi till Brasilien när jag var 16 (?) och träffade en familj som var ifrån Linköping och de var fyra syskon som vi hängde med, varav två killar. En kille var i min ålder och limmade som fan på syrran och den yngre lille paddan på något år yngre än mig, fastnade för mig. Ja, så vi var i Brasilien i två veckor och snackade mycket med de här människorna. Vi bytte nummer och så vidare. En dag, några veckor senare, ringer de upp mig och säger; "Vänta, du ska få prata med någon." Min reaktion var såklart "Okej?" På andra sidan luren befinner sig Malin som jag nämnde. Ja, då känner de varandra och det hela var bara jävligt supermärkligt.
VILKA ÄR ODDSEN?! Seriöst, av 9 miljoner människor och en liten plutt från Orsa kan uppleva slumpmässiga tappa-hakan-grejer från hela världen.
Och det hela lär inte sluta här. Det kommer säkert mer.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det är fan skrämmande hur liten världen är. :oJa, jag vet att jag måste bryta, men det går liksom inte, hur jag än försöker. Men jag måste väl ge mig fan på det, helt enkelt.

2008-11-08 @ 12:57:31
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0