Halt väglag, var god lägg dig ner


 Körskola körskola körskola. Där sitter jag mestadels om dagarna och jag finner det ganska underhållande. Mot alla odds; det finns en hjärna innanför detta pannben. Det konstateras då viktig information faktiskt fastnar och ligger kvar. teoriprovet är ändå inte förrän om två veckor ganska drygt. Uppkörning den 16:e.
Detta medför att jag stannar i Orsa enda tills 17:e december, för att inte slänga ut onödiga pengar till SJ. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna underhålla mig själv under tiden men jag har alltid mormor. <3
 Idag höll jag på att ramla och slå ihjäl mig när den där förrädiska halkan som finns under snön. Det var rätt kul, för att först kom en liten varning där jag snavade till lite lätt och sen kom den större som fick mig att hoa till så att Japan hörde mig, sen vred jag nästan överkroppen så att jag gick av mitt itu. Jag gick och småfnissade för mig själv en lång stund efteråt. Någon lär ju ska skratta, för det måste ha sätta ÄNNA lustigt ut.
Har för övrigt fått slira med körskoleläraren idag och testat på ABS-bromsar. DET var underhållning, fast slutsatsen att jag är en jävla mes i trafiken drog vi ganska snart då jag knappt vågade gasa på och dra i en tvärnit. MESBELA! Mitt nya nickname.

Fuck, jag har glömt att lägga upp bilder på datorn och orkar ej göra det nu.
Imorgon!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Dricka öl är bra att roa sig med. :DRobin och nån polare till honom hakar på på fredag. Och förmodligen Makke. Men det gör väl inget? :)

2008-11-19 @ 21:55:23
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0