Nazi nazi


 Idag har det jävlar anamma gott bra på repetionerna på körskolan. Jag fick godkänt på allt och nu kommer jag bara ägna tid åt att nöta nöta nöta, sen har jag uppskrivning på torsdag.
Anyhow, vi kollade nyss på Idol och jag har inte alls följt det innan men jag kan konstatera att om inte Kevin vinner, så är det något fel. Han är superskön och att han är invandrare med brytning gör ju det hela mer underhållande. Ingen skall underskatta den killen. Han gjorde precis min fredag.
När vi ändå snackar om invandrare så har jag tröttnat på fientligheten mot dem. Det handlar i det stora hela om kulturkrockar och religiontolkningstabbar, så en rad fuktiga ord om att alla invandrare är brottslingar, otacksamma, lever på våra skattepengar bla bla. Lägg av. Det finns visst de som utnyttjar systemet, men allvarligt talat. Hade inte ni gjort det i deras sits? Inget jävla hyckleri nu tack. Jag kan visserligen också känna att man bör ta hand om Sveriges ursprungsmedborgare i första hand, självklart, men det finns ju en anledning till varför invandrare får jobb före oss svenskar och så vidare. Om de inte platsar på ett arbete, skulle de precis som en vanlig hederlig svensk, få sparken och ibland kanske nästan lite före. Det finns faktiskt en rad invandrare som sliter ont för sina pengar och gör rätt för sig. DET är något som folk glömmer och det irriterar mig att man kan vara så förbannat trångbröstad att man inte kan se dem som arbetare istället för snyltare.
Som sagt, nazikulturen är slut om den ens överhuvudtaget har existerat. Det handlar i grund och botten bara om bristande självkontroll och dålig världsuppfattning.
Det är i huvudsak religion och kulturer som sabbar människors chans att få en uppriktig bild av livet. Det anser jag.
"It doesn´t matter if you´re black or white."
Och nu vrider väl sig Hitler i graven..

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Förstår fullt ut.

Jag tycker bara det är så fascinerande och samtidigt tragiskt att man kan behandla någon på det här viset bara för att man själv inte har alla chips i påsen. Otroligt tragiskt, som sagt.Ska och prata med henne ikväll (Förhoppningsvis) och ger hon mig en lögn, vänder jag och går.

2008-11-29 @ 11:02:37
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0