In my anus


 En gammal fobi har gjort sig påmind igen och det är lite krävande. För det är inte bara löjligt utan det är ohyffsat.
Handfobi. Det måste ha med mitt jobb att göra. Där tvättar vi händerna miljoner gånger om dagen och spriten använder jag flitigt. Så fort någon sträcker fram en hand, blir jag nervös och börjar svettas. Jag blir obekväm och förvirrad. Jag vet inte vart människorna har haft sina händer och om de har tvättat dem eller inte.
Det absolut första jag gör på morgonen är att tvätta händerna. Jag menar, under natten kan det ha kliat i anus och av mänsklig instinkt kanske jag har kliat tillbaka. Who knows? Då vill jag inte ha de baskeluskerna i min kaffekopp. Även om det är ifrån mig, så är anus inget trevligt ställe att parta på.
Och när en nyhet raporterade att vi årligen skakar hand med ungefär 11 kvinnor som inte har tvättat händerna efter en stund av onani, gick en obehaglig rysning genom kroppen. Alla handtag, pengar, bussknappar och saker vi tar i har varit med om saker vi inte ens kan drömma om.
Och sen biter vi på naglarna. Det om något är väl motbjudande. Människor med extremt korta naglar såväl med enorma sår runt fingrarna kan tänkas vara ett av det värsta jag vet. Jag biter. I tristess eller nervositet kan jag tugga, tugga, tugga men det ska jag banne mig sluta med. Annars vore det skandal att sitta här och klaga. Just ja, jag var ju en hycklare men allt har sitt slut. Ingenting varar för evigt.
Sen ska jag komma till yttligare en sak som är något som alla inte tänker på. Nagelbitare får flisor som kan göra REJÄLT jävla ont om någon kanske utför någon form av sex med händerna, innanför diverse köttgrottor så kan det vara värt att kolla upp de hemska knivarna till naglar or else I must call Freddy Kreuger, för att han kanske vill ha tillbaka sina vapen.
Mjo, kan vara värt att tänka på som sagt. Men äh, det lär väl folk ha glömt imorgon i samma stund som ni simmar i den runda skålen.

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Mysigt!Vad har du för dig nu då?

Hade du det trevlig igår? :)Msn kanske?

Det vore trevligt :)Idag är det bara lugnt här.

Jag gör inget speciellt. :)

2008-11-08 @ 21:15:45
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0