In vino veritas


 Jag ringde nyss min käre körskolelärare Åke Båke och bad honom kolla upp teoritider, halkbana och uppkörning för nu jävlar ska jag ha körkortet innan jag uppnår pensionärsåldern. Om vi en dag ska flyga runt i en värld som i the fifth element, så vill jag vara beredd. Annars kan det sluta bra jävla illa.
Senare idag ska jag möta upp min hederliga vapendragerska Sofia, ta en fika och springa runt för att se folk. På min lista har jag; man utklädd till kvinna. Det måste finnas en sån i Göteborg om det finns i Mora/Orsa.
 Och apropå segelbåtar.. I fredags när vi var på väg hem ifrån allt stoj, kunde jag inte sluta tänka på den klassiska änden av allt vad alkohol har att erbjuda. Först på vägen till bussen möter vi killar som är så packade att de säkert glömt bort i vilken kommun de befinner sig. I en hållplats stod en tjej och en kille, bråkade, skrek och allt vad ett förhållande på fyllan kan innebära. I nästa bås satt en tjej med alldeles för lite kläder på nederdelen av kroppen och grät. Alla hennes kompisar hade sagt att de hatade henne och drutt drutt drutt. Allt är precis som i en gammal saga man fick höra miljarder gånger när man var barn, att oavsett hur gammal man blir så förändras aldrig historien. Kan du inte dricka alkohol, så ge fan i det. Det finns inga ursäkter ens dagen efter, så don´t speak. Man är visst medveten om vad man gör på fyllan.
In vino veritas. Så, ibland kanske det krävs en skvätt av något starkt för att folk ska börja tala sanning för uppenbarligen dyker alla grundläggande utbrott upp i något glas som har med helt alldagliga saker att göra, som man inte klarar av utan gör utlopp för på fyllan. Har folk ingen kurrage? Hur hemskt kan det vara att tala om vad som egentligen gnager en?
Fuck alcohol and fuck you.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0