LEAVE MY ALONE, YOU FUCK


 Förresten glömde jag ju nämnde vad det på Helgon gälle, och det var en dagboksinlägg jag skrev för en tid sedan. Det var det roade mig så pass.
Och jag nämnde för bara ett par dagar sedan att folk stalkar mig på internet. Ja, jag spärrar dem en efter en för att se om det dyker upp nya. Och det gör det. Så fort jag spärrar någon, dyker det snabbt upp ett nytt namn. Alltså, det börjar bli jävligt irriterande, för att det sitter en feg liten jävla hemorrojd där ute och törs fan inte stå för vem det är och vad den vill mitt liv. Som sagt, väntar den sig något speciellt? Om jag flörtar med folk på nätet? Ah, come on me. Jag vill ha "the real stuff", så cybersex or whatever är inte riktigt min kopp te. Så de som finns i min gästbok är enbart för tidsfördriv i stundens tristess, nothing else. Och cybersex skulle isåfall ändå komma via mejl och den kommer de inte åt. LÄGG inte ner onödig tid på att leta efter något, jag är rädd att du kommer att bli mycket besviken, för det finns inget att hitta.
Men peace out förfan.

Jag skulle öla med en snubbe igår, men jag fick ju den där dödssmärtan i huvudet som gjorde att jag la mig runt 20 snåret och somnade till en film (vilket i mitt vanliga dödliga liv är i princip omöjligt). Jag förstår inte att människor kan somna med musik eller något. Fan, så fort det kommer en låt kan jag inte ligga still utan måste rycka med musiken. Ingen somnar väl på det? Förutom tystnad, vill jag ha totalt jävla mörker. Inte ens en stjärna på himlen ska få lysa.
Som e' ska va.

belababy

STJÄRTHAKA!

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Sweet!Jodå, det var helt okej :)

Lite småsegt, men bara bra.Hur ser fortsättningen av din helg ut då? :)

2008-11-08 @ 04:34:47
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0