Life is a bitch? Maybe not.


 Some good news: Personen som jag var på intervju hos är intresserad av att låta mig inskolas och jobba hos henne!
50 % och lite till plus att företaget i sig kan komma att fylla ut mina timmar med fler personer. Ett glatt besked. Problem finns också alltid: de vill att jag jobbar endast 25-26 december och därefter mer under nya året. Det vill säga att jag haft en otrolig beslutsångest över detta, eftersom att jag vet att jag får jobba i Orsa också. Men min rekryterare ska återkomma och när hon har funderat över hur vi ska göra, kommer det att lösa sig på bästa sätt. Hon sa ialla fall att jag kommer att få jobba åt dem.  
Det här kände jag på mig, som vanligt med min jävla magkänsla som aldrig slår fel, att när jag väl fått jobb i Orsa ska jag få det i Göteborg också. ALLTID, oavsett vad det gäller, kommer det alltid två alternativ. Ketchupeffekten. Först kommer ingenting och sen kommer allt på en gång.
Det måste vara ödet att man får två val och därefter ska man fatta det bästa beslutet. Öh, det vet man ju aldrig förrän efteråt i alla fall. Jag är bäst på att göra sämsta valet och har alltid varit men funderar på att bryta mönstret där och göra något nytt. Då kan jag nästan satsa en femma på att jag byter taktik när förra taktiken fungerar bättre den här gången. That´s life.
Sen oftast när man gått vinst på ett plan, går man med förlust på ett annat. SÅ, vad ska jag förlora nu om jag vunnit på jobbfronten? I´ve got nothing to lose just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0