Matlagning, sånt känner jag på 100 meters håll


 Igår gjorde jag köttfärsbiffar med mozarellaost, soltorkade tomater och basilika. Till det blev det potatäter (som min käre serb Gane äter miljoner av) och den underbara sås som blir av skyn. "Nam nam".
Igår bar jag hem två tunga matkassar som har resulterat ut i två gigantiska muskelknölar på vardera skuldra. Pappa, jag vill ha en massagestol i julklapp. Du kan säkert söka bidrag hos Kungen om du inte kan hova in 36.000 bara sådär. Men du har säkert pengar som växer på dina krukväxter.

Har också kommit på yttligare en sak som jag har svårt att acceptera och som har med tjejer att göra, är den här vänskapen som övergår till något nästan obefintligt när de skaffar en partner. Att bli en toffel är väl det värsta tänkbara för min del. Så fort det kommer till killar, lämnar de en i sticket och man ser knappt skymten av dem längre. So much for friendship. Killkompisar dock, brukar vara rätt generösa med sin tid även om de har tjej MEN då ska flickhelvetet säga att det är "oacceptabelt" att han umgås med mig för att jag är tjej. Se, finns ingen anledning att gilla tjejer. Så med en rad ursäkter, väl inpacketerade och kryptiska meningar säger brudarna att deras killar inte får umgås med tjejkompisar. De säger förstås det aldrig rätt ut att killarna inte får det, men alla kan det där snacket utan och innan. Även jag.
Därav min stora kompisskara av det manliga könet, för hur det än är så är killar oftast mer lojala och snackar inte ens hälften så mycket skit som en brud. De är mer konkreta. Tjejer är hycklare.
OCH SJÄLVFALLET finns det undantag, innan någon får bryt och kastar vatten över mig. Fast gör det gärna ändå. Just for fun. Jag är ändå uttråkad.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, killar som polare är helt klart det bästa. Blir så jävla mycke drama runt fruntimmer. Fattar inte hur dom orkar. :o

2008-11-08 @ 11:34:45
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0