Miss red


 Min rekryterare ringde alldeles nyss och det är morgon, så min traktorröst skrämde väl henne, så hon frågade om hon väckte mig. Nej, sa jag. Det är bara min morgonröst som spökar. Kära någon, klockan är halv tio och då sover man inte. Eller jag gör det åtminstone inte.
Hur som helst, hon ville att jag skulle jobba hos en farbror över natten och det lät jätteroligt. Sen ville hon att jag skulle jobba söndag natt också, sen även flera pass nästa vecka och då var jag ju tvungen att påminna henne om att jag skulle till Orsa och plugga till körkortet. Det tog verkligen emot att säga det. Då hade hon ju förstås glömt det, så hon tyckte kanske att det var dumt att ta in mig bara för i natt, eftersom att jag nästa gång jag jobbar isåfall måste jobba själv och att det kanske kan bli svårt eftersom att det dröjer tre veckor innan jag kommer hem hit igen och att komma ihåg allt på bara en gångs introduktion på tre veckor. Jag känner förstås att jag skulle klara det. Man lägger viktiga saker på minnet och resten väljer man selektivt bort. Fast jag förstod vad hon menade. Då är det kanske bättre att ta in någon annan så länge jag är borta och så får jag riktig introduktion när jag kommer tillbaka.
Jag gillar verkligen den här tjejen, för att hon är astrevlig och ser min kompetens inom yrket. Hon vill att jag ska jobba för dem. Hon är utbildad psykolog också och dem kan man icke lura. Alltså är jag inte så evil after all.
Hon skulle ringa tillbaka, så vi får se hur saker och ting ter sig. Jag är ialla fall glad över att ha "fått in en fot" någonstans med något som jag snackat om att jag vill jobba med. Vill jag göra något, så ser jag till att fixa det. Livet är alldeles för kort för att hela tiden skjuta upp saker och ting. Lika bra att få det gjort.
Som jag har sagt hela tiden; jag ska bo i Göteborg, bli personlig assistent och ta mitt körkort innan årets slut och jag tänker jävlar anamma plugga tills hjärnan ligger som trolldeg i teoriboken och körkortet i plånboken.
Det här är en sida hos mig själv som jag är stolt över; att jag räds inte att ta mig an nya utmaningar.


Kommentarer
Postat av: Söderlund

Sööt :)

2008-11-13 @ 12:22:19
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0