My own Freddy Kreuger


 I natt drömde jag att en viss person velade runt uti våran vänskap och sa att det inte var värt det och blabla. Så i morse, när jag vaknade, var jag arg som en flodhäst med nageltrång. Och i drömmen sa jag ett par väl valda ord, svor och hade mig. Mitt vokabulär i vrede är fan utsökt.
Och drömmen vill få mitt psyke att fatta en sak vilket jag kanske har gjort. Jag vill bara undgå människan, för It´s all waste of time. Det finns alldeles för mycket som inte är tillrättat efter en rad missförstånd och velande. Det går fan inte att laga. Men jag är glad som försökte. Jag ska inte sticka under stolen med att jag är ledsen över det, för att jag ville verkligen. Det går dock inte om den andre inte vill men jag tror nog även att vi båda är lika mycket hycklare.

MITT HERRSKAP; jag har teoriprov den 4 december och uppkörning den 16:e. Detta innebär att jag kommer att infinna mig i Orsa/Mora kommun mellan 18:e november till 5:e december. Måtte jag klara detta, annars blir döden min sista utväg. Det vore själva fan om man inte skulle få ett körkort när idioter i Orsa får det.


Det här är Gane. Säg hej till Gane!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hojta till om du har tid/lust/ork att ses när du är hem. :)

2008-11-04 @ 15:50:40
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ölsällskap har jag sällan tackat nej till innan, och tänker knappast börja nu. :P Så det är bara att hojta till när det passar dig bäst. :)

2008-11-04 @ 21:03:27
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Angelica

hoho vaddå att vi båda har nämnt Freddy Kreuger i bloggen. What is it with that guy? =)Har du det bra i Götet?

2008-11-04 @ 22:09:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0