PATRICK BATEMAN


 Wow, jag beställde biljetter till Stockholm den 8 januari igår för 25 kronor. Så tur & retur kostade resan mig en femtio-lapp. Herregud, det är inga pengar. Hur kunde det vara så billigt? Ja, medlem i SJ va. Då har de ett erbjudande just nu, alla resor 25 kronor styck. Åldersdiskriminering till på köpet, för att det är bara yngre eller äldre som åker på det priset.

Just, och far min har visst dejtat någon. Han undanhöll den viktiga informationen ett par dagar innan jag tog honom på bar gärning när jag ringde honom i lördags morse och frågade vad han gjorde. Han var i Östersund med en brud, sa han. WHAT?! Så jag fnissade till och sa att jag ville höra alla detaljer sen. Ja, eller inte alla detaljer men de väsentliga.

Och det är minsann pirrigt i magen hära, inför intervjuhelvetet. Jag känner mig lätt som en fjäder och det är nästan svårt att hålla sig på mattan.
Förrsten, apropå helt andra hästar.. Igår hade jag en sådan där "oturs"-dag. Först när jag och Carro ätit klart på en restaurang skulle vi gå därifrån och öppnade dörren. Jag var precis utanför då dörren med en jävla fart slog till bakom mig och slog till mig ryggen att jag for förbi sjumilaskogen, typ. Fan vad jag skrattade av ren förvåning.
Nästa gång var vi inne i Nordstan och skulle precis gå in då jag var mellan dörrkarmarna och dörren stängs igen med samma fart som den på restaurangen. Den slog till mig, fast den här gången framifrån och jag fick nästan känningar i axeln. Jag fattar inte,  dörrjävlarna kan ju fan DÖDA någon. Därför känner jag att jag borde bättra på min karma och jag är faktiskt på väg..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0