Rövpåle


 Det är lätt att bli understimluread fyfiskt när man sitter på en hård och välanvänd skitstol från Kina, såväl på körskolan som hemma. Den här stackars röven är inte numer bara platt utan fan så öm också. Jag vägrar gå ut, för att det är kallt. Just nu är mina fossingar i klass med isglass. WANNA TASTE ELLE?
Så, jag har hunnit köra bil runt hela Mora på en och en halvtimme. Det är bara att anta att jag är en jävla kärring i bil. Jag fattar verkligen varför det dras kvinnoskämt lite hejvilt när det kommer till bilar, för kvinnor är inte gjorda för bilar. Fastspikad vid spisen ska vi vara.
Ah, förresten. Min mp3 fungerar visst. Dock inte min laddare..
 Sen upptäckte jag något enastående idag, som fick mig att fatta varför jag frös så in helvete om fötterna. Ja, normalt sätt har man ett hål i vardera sko för att ens kunna sätta på sig dem. Verkar ju riktigt eller hur? Sen började det bli aningen buckligt under sulan och undrade och jag samlat på mig en överkörd ekorre eller något. Äh men vad fan äre här? Ett till oväntat hål. Tittar under andra skon. Ah men där också! Haha, och de här ska jag ha på mig ett par veckor till? Ah, tjena. Hur ska de fötterna se ut sen? Om jag ändå kunde sätta fötterna under armhålan, så hade jag lätt gjort det för att få fjutt på värmen till dem men nu kan jag inte det..
Det var det.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha.. trasig laddare? Ofta. Grattis iallafall till att du inte haft sönder den tredje mp3-spelaren. :P

Håliga skor är ovärt. Köp nya. :POnsdag tror jag passar bäst. Imorrn ska jag julpynta hela dagen! Haha. :P Och på torsdag ska jag bege mig in till Mora för massa ovettiga saker, och på fredag drar jag nog till stockholm. :P

2008-11-24 @ 21:31:20
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0