Say your number


 Fan, ÄNTLIGEN har jag klarat av fas A, B, C och FORDON på den där forbenade körskoledatorn. Nu sitter jag på repetering.
Och jag har hälsat Orsagården att jag finnes tillgänlig under jul och nyår, det verkade lovande att få jobba lite. Well, då dök problem två upp. Jag har knappt några kläder med mig. Jag har fått låna syrrans vinterjacka, mjukisbrallor som är nästan för korta för mig och vissa kan missta mig för att vänta på högvatten (I don´t). Alltså innebär detta att jag måste åka hem till Göteborg ändå och hämta lite tygbiten att sno om mina köttdelar. För det är ju förjävla kallt ute. Det skulle inte skada med lite sol och värme, också för att jag är lika blek som dimljuset på bilen.
Happ, syrrans grodtrut vars tunga är lika lång som tunntarmen har öppnat sitt himla valv och pratat om mig på krogen. Det bådar ju sällan gott. Sen finns ju alltid risk för överdrivelser på fyllan. God, människa. Vad har du sagt egentligen?
Fast det var egentligen itne så värstans viktigt. Jag har knappast något att dölja eller förlora för den delen. Jag är fattigare än en kyrkråtta på de flesta plan.

Återigen mötte jag den där myskosnubben som bara råglor på en. Jag berättade om honom för ett tag sen också. He fucking gives me the creepes. Vill han mörda mig eller råna mig, eller what up? His eyes can tell.. Något är det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0