Scary shit


 Gårdagen var fullspäckad av danstarmsryck, alkohol och människor. Min utstyrsel var inte särskilt imponerande men jag lyckades se "sjuk" ut. Mission accomplished.
Vi fanns med på en gästlista på Valand, där vi stannade tills klockan blev halv fyra. Väl därinne hände en rad mystiska saker. Jag stod i baren för att vänta in Sofia som var någonstans och skrämde livet ur folk med sina sår och blodiga klänning, då någon blåser mig i nacken. Självfallet trodde jag att det var min vän som återkommit men tji fick jag. Jag vände mig om men där stod bara ett gäng snubbar (så här kan man ju snabbt dra uteslutningsmetoden).
En stund senare stod jag och snackade med en snubbe som var duktig på att teckna, då det from nowhere dök upp en kille och kysste mig på nyckelbenet och försvann igen. Trots att det kändes som att det gick i slowmotion fick jag aldrig syn på vem det var och allt kändes lite Zorro. Han kom och han gick.
 Sofia tvingade upp mig på dansgolvet, där vi hamnade ett par gånger men där får man aldrig chansen att dansa själv utan det ska alltid dyka upp någon och jucka på en. Hej, det här är ingen hundgård. Vänligen passera.
Men i slutet av allt det roliga dansade jag med en snubbe som fan kunde sina moves. Han måste ha varit dansare inom street eller något. Så vi körde en battle-dans. Det var svinkul! Det är inte varje dag jag dansar i varken klänning eller med någon annan, så lite annat än en radda på stan.
Och för att jag skulle hinna med bussen hem kvart i fyra, rusade vi som jet-plan genom Avenyn och missade såklart bussen. Jag fick sova hos Sofia, där vi båda slocknade på soffan lodrätt och vågrätt över varandra. Två timmar senare vaknar jag av att hon sparkar mig ett par gånger och snor täcket. Där gick gränsen. Det finns ingen anledning att knöla runt två pers i en soffa, så jag drog hem sju på morgonen. Det var fan tårta för alla som skulle till jobbet då, att se mig med den utstyrseln en lördagmorgon på väg hem från Gud vet var.
Alla jävla bilder har Soffipropp. Kommer..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0