The others


 Idag blir jag hemma, åtminstone på förmiddagen för att plugga. Jag sov så förbannat gott i natt och drömde att jag åkte på en flotte av kex och sen kunde jag flyga, för att undvika att hamna i vattnet som såg ut som mjölk. Jag vet inte, var jag hungrig i natt eller?
Sen skulle jag gå ner i köket, i mörker och slår i en sko som fan var så stor och tung att den rubbade mig. Jag snavade ordentligt på den där och for som en "kast med liten boll". Som sagt, jag är fan ingen människa inom 30 minuter från det att jag vaknat. Alltid är det något att ta notis om. Är det inte håret, så är det att jag går in i saker och förlorar kroppsuppsfattningen.
Syrrans hund är knäpp. Igår satt jag och åt på ett äpple, varpå den lille fan kommer och biter mig i armarna. "Ignorera honom", säger syrran. Jag jobbade stenhårt på att ignorera honom till max, men när jag sen känner ett ryckigt sätt att röra sig på från hundens sida inser jag att han håller på att jucka på min arm. Öh, djurporr? Nej tack du, så jag kastade iväg den och lika snabb var han tillbaka. Sådär höll vi på ett tag, tills jag tappade orken att jag gick och la mig. Som någon sa; det finns ingenting positivt med valpar. De ärbara dryga och äter fan ALLTING.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0