These arms are snakes


 Vi ska inte börja med att tala om dagens väder. Jag bor i Göteborg och det innefattar till den största delen bara av regn och blåst. Här är det minsann ingen idé att fixa håret och därför använder jag flitigt min mysse.
Hur som helst har jag varit på stan och lunchat med Caroo ifrån Mora som jag började snackade med i helgen. Härligt att få höra tvättäkta dalmål mitt i alla sjömäns grötsvenska; "Äru gooo äller?" Fast göteborgare är trevliga och roliga. Vem fan behöver ett gym när man kan skratta fram magrutor och ändå äta kakor mellan varven? Inte jag.
 Efter lunchen for jag hem och drack kaffe med underbara Gane pane. Sen for jag och Mattias för en simtur. Ja, alla hade tänkt som oss idag. "Vi går inte dit förrän senare, då är det säkert inte så mycket folk där." Tjena mittbena. Jag har haft fel förr och det hade jag igen. Så motionssim fick vi oss minsann. Jo, pga allt folk som simmade i en lägre takt och skapade trafik i vattnet, tvingade oss att flaxa med armarna för kung och fosterland för att inte drunkna. Och där simmar också 70 åriga tanter med permanentat hår med halva ansiktet under utan för att vattnet inte orkar bära dem och sen flåsar de. Jag förbereder mig för likvak.
Så nu är jag helt slut. Kaputt. Finito.
Imorgon har jag fullt upp, igen. Fika med den okände mannen, arbetsintervju number two, steka pannkakor och göra crepês.
I´m happy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0