Tjopp sare, så var han på golvet


 Wow, hundfan på 14 veckor hade lyckats få tag i sminkborste nummer två och gick med den i munnen men där fick Bela nog. Då var näven rätt het men jag tog bara borsten ifrån djävulens mun och tog den till rätta. Sen gav jag hunden annat att bita i. Sorry, doggy dog. I´m not made of money och de flesta av mina sminkgrejer kostar multum. Don´t touch it or else..

Idag var det halkbana och det var riktigt roligt. Jag fick köra själv och slira med bilen i halt väglag. Jag råkade komma åt tutan två gånger, vilket fick mig att asgarva. I vanlig ordning måste det hela ha varit underhållande från utsidan, då man ser mig i full gas och ett tutande i panik. Bilar är fan inte att leka med.
Imorgon är sista dagen för den här veckan att råplugga. Hjärnan är ren sörja nu efter att ha tvångsmatat den med information i överflöd.
Ska också hälsa på Sandra på ett par öl och socialisera lite. DOCK inte till fem på morgonen. Höhö.
Annars äter jag hemmagjorde Snickers (ett ljuveltips till den som vill äta något jävligt smarrigt) i mängder och sover. That´s it, typ.

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag tycker du kan tänka om nu och komma hem.. Tänk på mig som sitter här nere helt sysslolös ^^ Du behöver inget körkort, jag kan skjutsa dig vart du vill :P haha.. Hur går det med pluggandet, tror du att du klarar det? :)

2008-11-21 @ 01:03:36
URL: http://offliineisonliine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0