Toysoldiers


  Jag sitter och fnissar för mig själv. Igår pratade vi om ex också i samband med diverse lögner och besvikelser, varpå jag nämnde att jag skulle vilja veta om mitt ex låg med fler tjejer än jag trodde (det här är ingenting jag sover på eller tänker på under kaffet utan bara ett gammalt spöke i strumplådan som gör sig påmind). Då kom det fram att hela otrohetssvängen började redan från scratch. Att han hånglat, knullat or whatever med någon annan. Så här efterhand tänker man; GOSH, hur klarade jag mig ute i samhället utan blindpinnen om jag nu var ett sådant förbannat blindstyre? Så, brudar den jycken låg med under den tiden lär ploppa upp som Trojanhästar på datorn. Suck. Småpojkar i Orsa vet verkligen hur man gör entré på ett skrattkalas. Patetiskt.
Med närmare eftertanke kan jag kanske skatta mig lycklig som är singel, för i förhållanden råder stora problem. För killarnas del, är det för att de tror att tjejerna är billiga men fast de i själva verket är de väldigt dyra i drift. För tjejernas del, är det för att de alltid låter sig sanna deras pojkvänners ord när han säger att han INTE låg med någon. Sen kommer han med ett dussin rosor utan anledning. Och när en karl kommer med presenter utan anledning, finns ALLTID en anledning.
Jag har en rad vänner som råkar ut för samma princip lite när och då. Och snälla, LÅT er inte manipuleras. Ni vet ju innerst inne vad som försiggår.. Lite som att satsa pengar på en trasig hund.. Det ger inget annat än förluster.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0