Upp i dalen


 I really don´t get this. Jag köpte en ny Ipod nano för ett par veckor sedan och den använde jag flitigt i lördags under resan till Orsa och även idag under studerandet. Så, nu är den död. Det är visst inte batteriet som är slut, för att den jäveln svarar inte på att jag laddar den. Jag vill slänga den i bitar. Happ, måste gå på produktgaranti för jag hade den i fickan hela tiden och den funkade ena minuten men inte andra. Jag orkar inte med självrisker. Har fått betala fan runt tusen spänn redan det här året för mp3n som gått sönder. BAAAAH. Jag behöver ett rum för mig själv där jag kan kasta sönder alla tänkbara glasprylar, för nu är jag irriterad.
 Annars? Det är kallt. Jag får låna en jacka av syrran som får mig att känna mig som en buffel. Den gör mig så rund att jag knappt tar mig in på en vanlig liten toalett. Kommer fan knappt in genom dörren.
Igår träffade jag Hanna och hon bjöd på middag. JÄVLIGT god kycklinggryta gjorde hon och det fick mig att äta två gånger (hon insisterade) och det gjorde att det blev waaaay to much for me och naveln var på väg att lämna mig. Jag hörde nog hur det knackade under tröjan.
På tal om mat, nu är middagen klart. Fisk. Det ska tydligen vara bra för hjärnan. Kan jag behöva när jag ska studera en hel bok om bilar (mitt intresse) Ehum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0