The old in and out


 Det senaste dygnet har innefattat hångel med kvinnor, städning och fortsatt påtvingad läsning av körkortet.
Ja, hångel med kvinnor var förstås ifrån en dröm jag hade i natt. Den var skev och sjukt osammanhängande. Fast att jag hånglade med tjejer i ett hus med olika vattenvägar var ju något lustigt.


En brud som jag alltid har gillat, Nathalie Portman (som är både snygg och ECO) har verkligen av det där "lilla extra". Visste ni att bruden är vegan? Den här gången tror jag verkligen på varför vissa väljer bort animaliska produkter. Jag har aldrig blivit övertygad förr, av någon.
Hon väljer ut VEGANskor åt folk i en snygg design, för att bristen på snygg design av veganskor är stor, tydligen.
Hon tror på vad hon gör och jag beundrar verkligen människor som hittar sin nisch och verkligen går in för det. Andra är ju rätt bra på att snacka dynga, hänga efter vad polarna tycker är bra respektive dåligt eller följa andra ideal för att antingen vara orginell eller bara väldigt oorginell. Det finns ju en hög olika typer av människor.
Nej, jag har inga planer på att bli varken vegetarian eller vegan. Det ligger inte riktigt i min natur men människor med starka åsikter och levnadssätt på något vis överraskar mig och gör mig intresserad. Still not människorna som bara gör saker "för att" och pratar som ur bibeln; med en rad ord utan innebörd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0