En pitt, en pung på en kung


 Gårdagens bravader: jag och Fia drog på inflyttningsfest i en studentkorridor och där fanns trevliga människor att prata med. Först några snubbar jag knappt la märke till, sen ett par ifrån Mora/Älvdalen som visade sig vara släkt med syrrans karl och sen fortsatte konversationen under hela kvällen om folk vi känner osv. Vi hade mer gemensamt än jag trodde och har helt plötsligt funnit nya vänner i från samma rötter. Löjligt att få behöva åka till Göteborg för att hitta dem, men roligt.
Sen fanns där också ett annat par som var trevliga men var väldigt "rosor och blad, fint sex". You know, festens hörnsittare som i princip bara hånglar och har sig (get a rooooom).
Vi drog vidare ut till Avenyn (I really don´t like this place) där det vimlade av allt folk man en vanlig måndag under en lång fika sitter och spyr galla över. Små brats med fula frisyrer, dyra kläder, läderstövlar och parfymer som påminner mig om gamla gympadojjor. Och mitt på Avenyn får Fia för sig att gå lite före alla andra och ha en helt egen stressfest om att snabbt komma fram till en krogkö som inte innebär en väntan på miljarder år.
Så hon gick rakt in i en folkmassa och helt plötsligt försvann hon och jag fann henne ganska snart på backen, då hon precis snubblat över en tax. Hon hade munnen wide open och tittade helt förbryllat på allt folk som tittade på henne, ställer sig upp och säger först ingenting men så småning om: "Alltså, vad fan sa ingen att den var där?" Och jag tänkte: Men Fia, vad ska jag säga? Hon såg ju ut att vara påväg att invardera Polen med de där stegen och om så Hitler stog ivägen för henne, hade hon aldrig tagit någon notis om honom, så hur ska hon kunna se den lilla skiten till hund? Och givetvis är de jävlarna så avlånga att de kan få vem som helst att trilla på stjärten. Men jag kommer sent glömma Fias min när den taxen fällde henne, för hon trillade inte med ett hårt slag utan snarare som ett spagetti över hunden och vidare på marken. Måste bli årets händelse.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Klockrent!

2008-11-09 @ 18:49:32
URL: http://sarvara.bogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0