Blogghoror


 Idag for jag förbi Sandra och fick två koppar kaffe, som på naturliga vägar ger magen en guldmedalj i klosettmaraton. Annars sitter jag på repeteringsfas på körskolan. Och sen varvar jag med korsord. Hjärngympa rekommenderas inför kommande teoriprov. Den ger mig lite ågren och nervositeten är lika aktuell som lågkonjukturen.
 Vi snackade lite om bloggar idag. Det är liksom nya sättet att kommunicera på, så istället för att ta sig an några minuter på en telefon eller en fika med en kompis, så väljer man hellre att ta en "lindrigare" väg genom att läsa ens blogg. Är det vad som väntar i min vänkrets? Let´s hope not. Vore ju förargligt.
Att läsa bloggar är ju lite av en bok med fristående kapitel. Det är min uppfattning. Ibland är det intressant och ibland motsatsen. Dock måste jag erkänna att det är roligt när människor kan förarga sig så över min blogg och det jag skriver. Ni glömmer att jag spottade ut legobitarna för ett X antal år sedan och jag råkar veta vad jag lämnar ut för information. Dvs att jag är både konsekvent och ärlig i det jag skriver men för den sakens skull, tänker jag inte måla ut någon. Därav mina kryptiska men ändå sammanhängande meningar. När jag skriver och åsyftar på speciella personer utan att nämna några namn, så lyckas jag alltid träffa någon. Det måste innebära att den som tar illa vid sig också har anledning till det. Så innan ni blir förbannad på mig, kanske ni borde tänka över era synder. Gud straffar inga oskyldiga.

En annan sak; kan man säga att man är "attraherad" av någon man aldrig träffat på riktigt utan bara sett på kort? Nje. Tror inte det vad. Bilder säger ju i princip ingenting om en person och oftast är det taget i en form av porträtt, vilket heller inte ger ett helhetsintryck. Man målar bara upp en falsk bild av någon annan, eller med finare ord: den bild man önskar sig. Det är inte alltid som det ser ut att vara, har jag minsann lärt mig. Eller..?


Yes I'm going to hell, but fuck it. It will be warm and I'll know people there.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0