Hur ytliga är ni?


 Igår var vi på bowlingen, tog en serie och stannade kvar en stund för att de andra skulle supa sig fulla. Jag var i vanlig ordning nykter. Det verkar störa människor i Orsa att man sitter med ett glas vatten istället för att par flaskor öl. Om jag inte känner för att dricka, var god respektera detta. Måste jag bli en outsider bara för att jag inte väljer alkohol? I guess so. Det beror väl till större del på att de flesta i Orsa är i någon form av alkoholister. Jag hade roligt ändå och minns allt desto tydligare.
Sen åkte vi upp till hotellet där alla andra utom jag gick in. Jag gick hem till Born. Det var tämligen kallt ute men med dessa långa ben är man hemma på en svinblink. Dessutom fick jag ragg på vägen hem, av en norsk på 46 år. Han säger; "Du är inte sugen på att göra mig sällskap hem? Eller du kanske är för ung för mig. Hur gammal är du?" Jag är 21, sa jag. "Jaha, inte så ung då. Men det är ju i alla fall lovligt". Öh, var min reaktion. Han hade ljust hår med inslag av grått och jag minns då jag för en tid sedan råkade ut för ännu en grå/vithårig man i runt 50 års åldern, som försökte locka mig med te för att följa med honom hem. Det här är en sak som jag bara inte begriper mig på. Antingen så är jag ful, ser gammal ut eller också har jag bara oturen att råka ut för slemmiga gubbar. För vad exakt får dem att tro att jag vill ha ett umgänge med dem? Det är vrickat. Så har det varit sen jag var fan i tonåren. Kan jag inte bara få ragg ifrån någon i min egen ålder? Nej, för de ska ju ha 14 åringar som knappt fått pubishår.
Fick också frågan igår av en helt annan snubbe om jag hade pojkvän. Nej, sa jag. Det ger jag mig inte på förrän jag är 30 (då en man i 50 års åldern inte längre anses vara farfar för mig och det tycks vara det enda alternativet). Då trodde han att jag var flata. Wow, var förvånad jag blir. Tror HAN också att jag är lesbisk? Så trevligt då. Jag ska nog skriva i pannan att det är KUK jag vill ha och inte fitta. För det börjar bli jävligt irriterande.
Jag försöker bejaka min kvinnliga sida (Eftersom att jag kommit i underfund med att jag faktiskt är lite grabbig. Det tillhör förstås min personlighet och den tänker jag inte lämna i händerna på samhället, bara för att det officiellt inte är okej för en tjej att spotta och svära) och har dessutom bestämt mig för att spara ut håret, för att se om det kan göra någon skillnad. Vilket det säkert inte kommer att göra, i tanke på att de allra flesta sen jag gick i TREAN på lågstadiet (det här är ingen lögn) trodde att jag gillade tjejer. OH MY FUCKING GOD. Vad är det för fel på er? JAG ÄR INTE HOMOSEXUELL och vore jag det, så är ni säkert bara sura för att jag snor era brudar, era tafatta jävla karlslokar. OCH för det fucking tredje, skulle det aldrig falla mig in alla ligga med någon som är över 35. Vad fan ska jag med gamla rynkiga hängpungar till? Ge er på någon i eran egen hårfärg.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du är het, därför attraherar du alla karlar som finns. Men grabbarna i din egen ålder skräms av dig för att du är en tjej med åsikter och ett jävaranamma dom inte är van vid att se i tjejer, så skabbiga gubbar är dom enda som vågar lägga in en stöt, dom har ändå inget att förlora. ;) Det är min teori. :P

2008-11-23 @ 11:46:30
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Sandra

Och True Blood har vi tankat hem. :P

2008-11-23 @ 11:57:44
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja, dom är äckliga, no doubt. Det vet dom om själva. Dom har ingen image som kan förstöras av att dom raggar på heta brudar som är mer än hälften som gamla som dom själva, därför gör dom det. Inget att förlora som sagt. ;)

2008-11-23 @ 15:26:50
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Sandra

What? vad har han gjort? :oJo, jag tycker serien är bra. Den har handling, men det knullas en del också, förvisso. :P

2008-11-23 @ 20:43:47
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0