Sex, drugs and .. Aj fan, en dörrkarm.


 Jag har funderat över en sak angående bloggar. Jag anar att vissa läser t ex min blogg, för att de tror att jag ska skriva något dumt om dem. Att jag antingen skriver ut ett namn (vilket jag aldrig gör av principskäl) eller skriver något kryptiskt som någon ska känna sig träffas av. Alltså, är det anledningen till varför folk läser min blogg, känns det för mig jävligt tråkigt i tanke på att min avsikt med att skriva i första hand är för att ventilera tankarna som flöder som smält ost i huvudet på mig. Isåfall är det för er bortkastad tid, egentligen, för att har jag en oplockad gås med dig kommer jag att ta det personligen mellan fyra ögon och behöver inte alls "tala ut" på nätet. Det känns lite.. blöja. Larvigt och okonkret.
Även om jag ibland kan skriva kryptiska saker, är det för att jag vill rensa skallen och inte i syfte om att som en skytte försöka träffa någon med en vredes-pil.
Hur som haver, jag fikade för en stund sedan med Juha, killen jag inte träffat innan och han var astrevlig. Lätt att prata med och avbryter mig inte mitt i meningarna. Tack, den sortens människor är så gott som utdöda.

Annars har jag pratat med Hillevi idag och saker ordnade upp sig. Ska försöka stanna i Orsa till den 7:e dec istället, för att kunna finnas på plats till Hillevis 20 års dag. Och jag har ändå inget att passa.

Just nu gör jag crepês och det ska bli spännande att se hur de blir, för det är första gången jag ger mig på det och jag improviserar med ingredienserna. Tja, antingen blir det succé eller total flopp. Å andra sidan är matlagning min grej, så det bör inte vara några problem. Det är värre med bakning. Herregud, till människa att vara dålig på bakning. Jag är fan skam för kvinnofolket som i princip föddes med slev, bullformar och kavel. Men som sagt, ibland undrar jag om barnmorskan gjorde ett misstag som sa att det blev en flicka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0