Var nöjd med..

 
allt som livet ger och allting som du kring dig ser. Glöm bort bekymmer, sorger och besvär.
Det kittlar dödsskönt i kistan, sa Balou.
Come on me, folks. Upp med humöret lite. Hösten är inte så jävla hemsk som ni tror. Allt blir vad ni gör det till. Ni ser problem ni inte har. Vill ni ha problem eller what´s the deal? Och grubbla över relationer som avslutades ages ago.. Är det värt att spilla tid på det, verkligen? Happ, gör´t då för fan. Det är inte synd om er. Ni har bestämt er för att lida. Suffer then.
 Drygaste låt ever, måste vara "på tunnelbanan" av Doktor Kosmos. Gah. "Hej, jag är fet men sportar ändå." "Hej, jag går runt med alla verktyg i en plasthink för att verka händig." Den är så förbannat dryg och provokativ. Blä.

Så, hur gick intervjun? Jovars. Den gick bra, jag anar dock att jag måste ta extraknäck vid sidan av detta för att få ihop rätt antal timmar men annars äre lugnt. Tur att personen i fråga bor i Lundby, vilket är nära mig. Och det kan tänkas att jag får yttligare en person. Vi ska allt se. Men de var intresserad av att jag valt psykiatri i skolan och gått min praktik på underbara Säters sjukhus: Skönvik. Det är min dröm att få jobba där. Fast Säter i sig är min mardöm.
Jag tror att det kommer att gå bra. De var som sagt imponerad av min insats i intervjun.Kommentarer
Postat av: Sandra

Klart dom var imponerade, vad trodde du?

2008-11-06 @ 15:38:44
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0