What is wrong with men?


 Ja, min framtide man kan komma att vara i 50 års åldern med grått hår och minst en skilsmässa ink. 2 barn på nacken. För att de fule fanskapen som alltid försöker limma på en på krogen, på nätet or whatfuckingever aldrig ger upp. MEN då har jag också kommit på att de män man tycker är snygga och såvidare, BARA vill knulla. Vad fan handlar allt om sex för? I´m not anybodys sexobjekt or will I ever be. Jag ska fan ha en pojkvän och där kan jag dela med mig av den delen, men inte annars. Bara om det är för min egen skull. Ingen ska någonsin röra mig bara för att han vill det. ´
Jag får spunk på män. Jag har försökt tänka som en man i en kvinnlig kropp, för att jag inte förstod den kvinnliga tänkarbiten men den som är om än svårare att begripa är en mans lilla hjärna. För den lille jäveln sitter ju rakt ner i brallorna på er. Om det enbart handlar om att få ligga, så är jag så här intresserad *visar siffran noll*.
Jag vill ha allt däremellan OCKSÅ. "Ett förhållande" låter ju som en sagovals i en snuttebok för 3- åringar, men jag menar att förutom sexbiten också kunna serva karln med käk och ha det där lite konservativa mamma, pappa, barn-livet fast utan barn. Kan jag inte få det, så är det fortfarande JAG som väljer hurvida jag ska dela med mig.
Det här är ju standardprofilen på snubbar jag bara inte klarar av. De som har en önskvärd flickvän någonstans därute och en älskarinna. I det här sammanhanget vill jag fan inte vara någon.
Sen när det kommer till män, så delar jag inte med mig av dem heller om jag väl har fått dem. Jag ser det inte som "mitt" men som en bok som jag läser och du får låna den jag är färdig. Nej, inte det heller riktigt.
Ja, meningen med inlägget var ju att det enda önskvärda jag har inför alla kommande jular är att någon ska se mig som en potentiell framtida flickvän och inget man stoppar i runkfacket eller under kategorin: fuckable. På så sätt får jag min bekräftelse.
Hajdo, kukhuvuden.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Sluta drömma! Det finns inga vettiga karlar i den här världen! :PSjälvklart kan vi fika, men jag har ingen kaffebryggare. :P Men jag kan nog skaka fram lite snabbkaffe, om det duger åt fröken? ;) Vilken dag? :)

2008-11-23 @ 21:57:28
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0