Ahulabadula


 Idag har jag jobbat (helt otroligt ändå att man lyckas skrapa ihop några dagar i tanke på alla noll-vik) men jag är lycklig över det hela. Har jobbat med asbra folk, slutade tidigt och sen for jag till Tommy för att kolla hur våran plantering utvecklats och det är fortfarande kalasfint. Jag krattade bort lite skit, städade lite så att jag vet att det är fint där innan jag drar till Göteborg på lördag. Ska tända ett ljus där också någon kväll när det är mörkt, så att det lyser upp riktigt.
 Sen for jag hem och tvärslockande på soffan. Jag vet inte när jag senast tog en siesta men fan vad jag somnade till och drömde om fruktyoughurt. När jag vaknade var jag bara helt kåt på mat och där ligger en gyllene förpackning med Marabou Amigo. Maha, jag har piraja-tendenser. Och den var inte ens min men det sket jag i.

Italienaren ger inte upp och jag känner för att leja en torped som kunde köra över honom med något otympligt som kunde göra honom till ett mänskligt vrak. Han gör mig helt galen. Håret vill knappt som jag längre och så fort han ringer (för femtionde gången) får jag psykbryt och vill skrika det fulaste man kan på italienska (det kan jag) men man ska inte underskatta sicilienare.. Då knackar det väl en glad maffiaboss på dörren en vacker dag. Nej tack. Har annat att stå i.

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Nu vet jag inte om det var du som kommenterade inlägget om min mor för det stod anonym men jag chansar på att det var du eftersom du skrev om Hisingen. =)Nej eller jag står på en adress i frölunda men bor i Olskroken. =) Mamma har inte så stor koll hehe. Inte lätt när man flyttar runt som jag. Hoho.Hörs nån dag bruden. Kram

2008-10-14 @ 20:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0