Give me, give me!


 Stalkerkonton på internet är väl ändå att ta i? Jag är inte den som är den, så finns där något att snoka om så kan ni väl för fan ringa mig istället och speak out loud. Det händer lite varstans och den läser säkert blorgmotherfuckern också.
Snokare tyder på att något intresserar dem. Undra vad. Jag lever inte precis galmourlivet, jag planerar inga mord och skulle jag göra det, kommer listan knappast upp här. Jag har heller inga större hemligheter som på något vis skulle råka hamna här. Lägg av. Det kommer aldrig hamna nakenbilder här. Äger inte ens några på datorn, så fuck off.
För att inte tala om tjejer som är intresserade av killar som jag antingen är polare med eller bara har spontanpratat med (nej, här finns inga baktankar) som också förföljer mig lite varstans på internet. Haha. Get out of my face. Tro mig, jag vill inte ha din maskot.
 
And I´m baaack to black. Jag orkade inte med den där bajsbruna nyansen i håret, så jag färgade det blåsvart och där får folk minsann tycka vad de vill. Jag vägrar se ut som en jävla tant. Och svart är inte naturligt and I like that. För allvarligt talat, ingen blir känd av att spela på "neutral". Kolla Dita Von Teese eller Marilyn Monroe. Ingen av dem är särskilt naturliga. Inte jag heller. Fake is like this big chocolate cake, ibland.
Slänger upp bilder sen.

Kommentarer
Postat av: Daniel

Men vill fortfarande se ditt "fejkade" hår!

2008-10-31 @ 10:55:22
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0