Don´t drink my money


 Jag är helt mör i benen. Nu vet jag hur en kotlett känner sig. Som tim- vikarie finns tydligen inga gränser för hur mycket man ska slita. Vi är nyfödda jämfört med den äldre generationen och den ena med det tredje. Måste dock notera att jag börjar bli lite stel och jag har känningar i baklåret. Jag var helt själv på avdelningen under personalmötet på två timmar, så att jag och en tant satt framför pianot och plinkade, sjöng, tjattrade. Det var avslappnande. Mellan varven skötte jag diverse småsaker men sen hade jag slitit i flera timmar innan det. Det är ovärt att slita för Orsa kommun. De är så jävla tarva och lika roliga som en varböld i ögat.
 
På lördagen bjöd far på mat, så det blev ett gäng där som åt och drack. Jag var nykter och drack vatten. Lika bra det, då jag kan komma ihåg alla snedsteg som alla andra gör.
Vi gick till bowlingen, efter det for alla andra till Mora medan jag mötte upp Jonas. Jag gick och la mig, då syrran kommer in klockan 3.00 precis när jag har somnat och frågat om jag kan ligga sked med någon stackare som precis blivit dumpad. Ja, jo. Beslutet var ju som taget. Klart som fan att jag ligger sked med någon jag inte känner för att trösta lite. Så generös som jag är. Nu är det upp till er om ni vill tro på det eller inte. Jag vart smärre chockad över den förfrågan, måste jag erkänna. 

   

Kommentarer
Postat av: Angelica

Halloj bruden. =)

Jaså vad ska du plugga till då? Mamma nämnde något om Sahlgrenska..stämmer det? Fasen vad spännande.Vart är det du ska bo här i Götet då?

2008-10-14 @ 11:47:41
URL: http://ridicilousangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0