Last night


 Idag är det minst tio minuters fördröjning på mig. Vaknade upp med dagens snyggaste frilla och drömmarna om vatten gjorde mig nästan till den törstigaste kamel Sahara öknen någonsin fått nys om. Ja, de flesta vet nog vad jag snackar om. Det är fan den renaste grymhet livet kan skänka en söndag. Jag var knappt vaken när jag steg upp och dränkte mig i diskhon. Det vart dock aningen bättre efteråt. En kopp kaffe är egentligen allt som behövs för att bli människa igen. Jag är inte bakfull utan bara jävligt matt efter allt ståhej den här veckan.
Vill för övrigt tillägga att serberna jag ska bo med INTE innefattar en sjal på huvudet och två tänder i munnen sittandes på en bibel, utan de här skulle gott och väl ha kunnat vara renodlade svenskar. Jag förstod att det skulle vimla av förutfattade meningar om detta. Fast det handlar mest om trångsynta stackare. Det är trots allt jag som gjort detta val och vem kan vara mer nöjd än jag? Nobody. Så långfingret åt alla andra som har annat att säga. Nog om det.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, jag hoppas också att det ordnar sig snart.. Annars måste jag göra nåt drastiskt, för nu börjar jag verkligen få nog.

Går det bra för dig där nere? Lägenhet verkar vara fixad? Hur är det med jobb da? :)

2008-10-06 @ 08:23:58
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0