Must be the mood I´m in

Lite av en repris idag: lunch med Hannah och Hillevi, därefter fika och goda brownies (Elvis-varning!). Nu sitter jag med jobbansökan och en jävla bildjävel på mig som ska bifogas i CVn. Herregud, vilket intryck kommer jag att göra? Det är inkluderar inga pooser heller. Nope. Och jag tvingas att le. Det tog emot lite men det gick an. Jag var fortfarande i min värld av kakor..
Vad som ska hända härnäst kan ju en spåtant meddela, för det är inget jag vet något om.

Så, dagens ämne: Penisförlängare.
Vi konstaterade över lunchen idag att den här överdrivna träningen som killar sysslar med, ibland kan bero på att de inte är så fullt utrustade som de skulle önska. Det är definitivt inte så i alla gånger, men det förekommer säkerligen. Och tjejer, de springer och låter bli att äta. Kärlekshandtag är inte att föredra. Nej. Just. Alla killar vill ligga med pinnar. Gärna järnrör. Så skönt så. Mjukt, liggvänligt osv. Jag vädjar för människans sunda förnuft. Ingenting är hälsosamt i överdrivna mängder. Balans.. Du vet, som när du ska få en penna att inte vicka fram och tillbaka när du lagt den på ett finger.
Då ser jag så här på saker:
 När man går ut och äter en middag med det motsatta könet. Ja, om det skulle råka vara en date låt säga. Även om det går bra fram tills den jäveln beställer en sallad, av allt som kan tänkas finnas på menyn, kommer jag att lämna honom med notan.
Annars brukar jag kunna infinna mig i kategorin; Jag bjuder. Om det är förtjänat, of course. Jag tillhör de generösa, de icke konservativa brudarna (till en viss grad förstås). Men faktum kvarstår: en redig karl äter. Kom igen vikingar, where the bloody hell are you? 

Förresten, blir ni uttråkade kan ni alltid läsa den här hjärndöda bloggen; http://theresebroberg.blogg.se/.
Jag respekterar mindre vackra människor när de själva har insett det men det är inte okej när man fortfarande är alldeles för jävla dum för att inse det.

"Don´t hate me because you´re ugly"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0