My brain ain´t going soft


 Jag tog en promenad ner mot Orsa då en fluga tog sig friheten och flög in i min mun. Det var sjukt otrevligt och jag spottade för allt vad äckligt innebär. Måste onekligen ha sett lustigt ut. 
Trots den lilla incident, tog jag mig ner och mötte upp min käre vän Jonas och glodde på Gudfadern men dock bara halva filmen, för att snurre sprätt i egen hög person inte hade fått med sig hela filmen (så går det när man laddar ner). Jävligt irriterande då jag fann filmen väldigt underhållande. Så jag får svettas till den andra delen. Det borde vara straffbart att halvkolla på filmer sådär, men det var omedvetet så att lagen får göra mig ett undantag där. Principskäl kallas det.
 Helgen kommer att bestå av jobb, till mestadels i alla fall. Vi får se vad livet har att erbjuda tiden efter det. Möta upp Hanna, ta en fika osv.

Tackar far för maten han bjussade på ikväll och måste här inflika att karln gått ner över 15 kg. Han ser nästan ynklig ut, så liten han har blitt. Har tipsat honom om intensiv styrketräning för att bli den muskelknutte han en gång var. Beslutet fattat, verkstad nästa.

Tata.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hey you.

Jag har ju pajat min mobil, så jag har inte längre ditt nummer.. Men hör av dig om du vill pimpla bärs nån dag. :)

2008-10-12 @ 17:29:59
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Angelica

hej hej Bela. Pratade med min kära mor igår och hon sa att hon hade träffat dig utanför jobbet. Hon berättade att du skulle söka jobb här i Göteborg. Fan vad kul så när du kommer ner hit måste du höra av dig så vi kan träffas. Dalarna måste ju hålla ihop hehe. Hör av dig till mig om du vill. 0708-208418. Kram Angelica

2008-10-13 @ 13:47:02
URL: http://ridiculousangel.blogg.se/xangelica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0