Royal


 Igår var vi på Ikea och kollade efter kuddöverdrag Maja vill ha i vardagsrummet och där hittade jag min kärlek. Ett par blodröda sammetsgardiner med gula/guldiga gardinerhängen (vid sidan av). Självfallet hade de inte dem på lagret (Am I suprised?), så jag får vänta med dem efter jul eller något. Ah, den som väntar på något gott och så vidare.
Ska börja med min kända söndagssimning igen, fast även ta den på torsdagar likväl som på måndagar. När lusten faller tätt intill tidsschemat. Att simma kan vara en av de mest befriande saker man kan göra. Jag längtar redan!

Om det nu blir en bra halloween-fest någonstans, hade jag först planer på att vara en butler i kostym med backslick och mustasch. Nu är jag inne på Geisha och jag kan fortfarande inte bestämma mig. Jag hatar att fatta beslut.

I morse upptäckte jag något roligt. Gane och jag har exakt samma snygga frisyr på morgonen. En hög hår i mitten av huvudet som fint lägger sig på varsin sida och där framträder en ökänd mittbena. Sjukt sexigt.
Vad ska jag säga? Skönhet är inte allt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hallå bruden.

Jag tycker självklart att du ska vara Geisha. =)

Vilken påhittighet och fantasi du har. Hmm är de samma sak? =)Hoppas att allt går bra för dig här i Götet.Kram

2008-10-28 @ 22:15:17
Postat av: Angelica

Oj kanske skulle skriva vem de var från :P Wassdahl you know. =)

2008-10-28 @ 22:16:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0