Som den sjöman jag är


 En lapp för ögat hade varit befogat då som igår morse. En böld hade kommit att infinna sig under mitt ögonlock och den hade tagit över hela mitt anlete. Det såg lustigt ut. Fredrik (syrrans karlakarl) sa att han inte trodde att jag skulle få något jobb med det ögat. Ja, men i sjöstaden borde jag kunna ha en piratlapp för ögat. Det kan bli en modefluga.. Igen. Fast nu är det mycket bättre. Det är fortfarande lite rött men vad fan. Jag kan lägga röd ögonskugga på andra också, så har jag helt plötsligt en snygg halloween-make. Lär passa mig så HEMSK som jag är. Hah.
Och till halloween; vad i helvete ska jag klä ut mig till? Fjolårets utstyrsel hade kunnat bli årets vinnare men det är rätt off att köra på samma två gånger. Variation, tack. Förslag, tack! Och ni må begripa att jag har uteslutit häxa, spöke, skelett eller någon annan vanlig fjantmask. Något nytt, roligt, spännande.
Jag var präst ett år. En död präst med en bibel i handen och den vita prästkragen. På den tiden jag hade suuuuperlångt svart hår.
Tänk om någon skulle klä ut sig till en själv. Att någon klädde ut sig till t ex mig. Hah, jag hade nog faktiskt dött av skratt om folk ser en som ett allhelgona-monster. Och hur skulle den människan personifiera mig?Där hjärnan tar slut, där tar nävarna vid.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Tackar! Den där var inte dum den heller!

2008-10-21 @ 20:58:33
URL: http://rajtantajtan.blogg.se/
Postat av: alx

Inte okej....

2008-10-26 @ 13:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0