Ett bröst i höger hand


 Att vara en jävla kuk är aldrig roligt, men att vara en jävla fitta är alltid lite värre.

Jag har för örvigt hittat mitt potentiella boende i Tove. Ligger på Hisingen, lite utanför. Fräsch lägenhet som fan och jag kommer att dela den med en kvinna och en man från Serbien. Kvinnan är precis som jag; hon svär, flaxar med armarna och bryter på det svenska språket på det plan att alla Rinkeby-töntar får känna sig utmanade. Det kanske inte låter som en våt dröm man från början tänkt sig, men där kände jag mig hemma och lägenheten är stilrent inredd med svart/vita tavlor, snygga möbler osv.
Mitt andra alternativ var en lägenhet precis vid Liseberg, men där skulle jag bo med en kille som spelar alldeles för mycket dator och datanördar är väl ändå det värsta tänkbara för mig. Det osar rutten WOW-fjant runt hörnet. Nej, tack. Jag kommer nog att förflytta mig rätt mycket, men världen är wide open och jag tänker minsann vidga mina vyer för att slippa bli en insnöad Dalahäst med bajs i stjärten som vissa andra. Dags för blöjbyte!

Vi gick på stan idag, shoppade en jävla massa och vem möter jag om inte Patrick Bateman?! Åtminstone den perfekta kopian. Jag nöp mig i armen för att försäkra mig om att jag inte hade somnat på spårvagnen och hamnat i Bergsjön eller någonting. Den där mannen är minsann något roligt som en trollkarl drar fram fram ur den stora svarta hatten och alla i publiken sitter med hakan nere i golvet. Jag vet åtminstone en åskådare som skulle applådera och önska numret i repris hundra gånger. SÅ MÄKTIG ÄR DEN JÄVLA KARLN!

Kommentarer
Postat av: xjaanx

det heter nog TUVE du ;)

2008-10-05 @ 16:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0